2777
2789
عنوان

نظرتون با اسم هما چیه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3830 بازدید | 92 پست
میخوام ترجیحاً ایرانی باشه .. برا همین میگم هما ..  هیما عربیه ..

خوب مهنا و حسنا که گذاشتی که عربیه ، بالاخره معیارها چیه برای انتخاب ؟

با ه شروع شه؟

ببین مثلا حلما مثلا جدید هست ازنظر من مفتش گرونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مایه همسایه داریم اسم دختراش هدی ونداهستش

نمیدونم چرا از اسم هدی خوشم اومده .

البته یه بازیگر بود اسمش هدی زینالعابدین بود اون موقع از اون خوشم میومد تو ذهنم مونده

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

یه خاطره دارم از اسم هما

دختر اولم رو شش ماهه باردار بودم ،چن تا خانم به خوابم اومدن با بچه تو بغل،گفتن این دختر توست اسمشم بزار هما

منم بچه رو بغل گرفتم گفتم هما چرا ،معنیش چیه؟گفتن همای سعاادت و خوشبختی .

اینا رو گفتن و داشتن ازم دور میشدن که من تو خواب با صدای بلند می گفتم خانما مطمئن باشید من اسم هما نمیذارما ،من یه اسم دیگه میخوام بزارم روش😅😅😅😅😄

هیچی دیگه آخرم هما نگذاشتم اما همیشه بعد په سال این خواب یادمه.

اما اسم جالبیه اگر دوسش داری بزارش

خدایا تنهامون نزار
یعنی بانوی عشق 

خوشگله ها.بنظر من از هما خوشگلتر ه.به عربی و فارسی بودنش کار نداشته باشین اسمی رو انتخاب کنید که اولا بدلتون باشه دوما بچه پس فردا بزرگ شد رف بین همسن و سالاش خجالت از اسمش نکشه ک بگن چقد اسم تو قدیمیه اینطوری اعتماد بنفسش کم میشه

از وقتی اومدی تو دل مامان زندگیشو رنگی رنگی کردی...ان شاالله که به سلامت به بغلم برسی.هیچکاری مهمتر از دوس داشتن تو 😍ندارم.ان شاالله هرکس که منتظره بزودیه زود دامنش سبز بشه🙏🙏
یه خاطره دارم از اسم هما دختر اولم رو شش ماهه باردار بودم ،چن تا خانم به خوابم اومدن با بچه تو بغل، ...

چه حاضرجواب بودی توخواب😆ماتوواقعیتم که هوشیاریم اینجوری نمیتونیم جواب بدیم والا😂

خوشگله ها.بنظر من از هما خوشگلتر ه.به عربی و فارسی بودنش کار نداشته باشین اسمی رو انتخاب کنید که اول ...

اتفاقا به نظر من اسم ، فارسی بودنش واقعا مهمه .

اسم هویت ماست 

پس باید بیانگر ملیت و زبان و فرهنگ ما باشه .

از نظر من اسم غیر ایرانی. برای بچه ایرانی مردوده