2777
2789
عنوان

من یه معلم فقیر و بی پولم💔🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 5458 بازدید | 152 پست

قبول دارم ۱۰ تومن کمه

ولی مگه چیکار میکنی که یه هفته ایی تمومه ؟ 

من خودم الان دانشجو معلمم ۸ و خورده ایی اخر ماه ریختن ولی هنوز ۷ تومنش رو دارم باید مدیریت کنی دیگه🤷🏻‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبه خدایی دوران دانشجویی هم حقوق دارین . استخدامیتون حتمیه بنظرم شغل خوبیه ناشکر نباش کم کم طلا بخر سعی کن صرفه جویی کنی . سعی کن اینستا بپاکی و دست از مقایسه برداری . شرایط زندگی همه عین هم نیس اونا پولدارن ما بدبختیم . من خدم دانشجوام شهر دور سرکار میرم تهش ۴ تومن میگیرم

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱ مرداد ۱۴۰۴ بعد از دوسال ولم کرد 💔 در حال جمع کردن تیکه های شکستم...

بستگی به علاقه داره،من ۳ماه تابستونو افسرده شدممنتظرم مهر بشه برم همون محیط تکراری که شما میگی با دخ ...

دخترات که هرسال عوض میشن . 

ولی اگه علاقه داری که خیلیم عالی 

ولی من نمیتونم مفتی کار کنم به هیچ عنوان 

کاری که پول توش نیست اونقدری که میخوام حتی بهش فکرم نمیکنم 

پول بعد سلامتی حرف اول میزنه 

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
حالا با این شرایط لازم نیست خودتونو با افرادی مقایسه کنید که سفر های خارجی و گرون قیمت میرنحتی کسایی ...

چه مهارتی که بشه باهاش پول درآورد؟

اخراج افاغنه مطالبه ملی. افغانی متجاوز باید برگرده کشور خودش
دخترات که هرسال عوض میشن . ولی اگه علاقه داری که خیلیم عالی ولی من نمیتونم مفتی کار کنم به هیچ عنوان ...

شغل شما چیه؟

درآمدتون چقدره؟

اخراج افاغنه مطالبه ملی. افغانی متجاوز باید برگرده کشور خودش
شاگرد خصوصی چجوری پیدا کنم؟

خواهر من هم پیج داره هم کانال تو مدرسه هم میتونی بسپاری تراکت تبلیغاتی هم پخش کن 

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
من خیاطی بلدم ولی چون مدرس هم هستمبععد از ۶ ماه هنوزم پولمو چند نفر ندادناحمقا فکر میکنن من براشون م ...

اشنا و دوست رو که باید ریخت تو اشعالی 

همشون بدرد نخورن و فقط بلدن از آدم سواستفاده کنن گربه صفتا 

نمیتونی واسه خودت کارگاه بزنی بعد محصولات همون کارگاهت رو بفروشی ؟؟؟؟ 

من همچین چیزی تو ذهنمه 

فعلا دانشجوام 

ولی تصمیم دارم خیاطی یاد بگیرم 

اوایل واسه بقیه کار کنم 

بعدش کارگاه بزنم و تو مغازم محصولات خودمو بفروشم

اومدی یک حرفی زدی که دو نفر پیدا بشن بگن همینکه تابستونا حقوق میگیرین خیلی هم خوبه

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

شغل شما چیه؟درآمدتون چقدره؟

من کار نمیکنم دانشجوام 

دنبال کارای اپلایمم فعلا فرصت کار کردن ندارم علاقه ایم به کار کردن توی ایران ندارم 

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.