2777
2789
عنوان

من یه معلم فقیر و بی پولم💔🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 5458 بازدید | 152 پست

قرعه های خونگی  ۱۰۰میلیونی و 50میلیونی بنویس و قسط هاشو کم کم بده تا پول هات جمع بشه

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترات که هرسال عوض میشن . ولی اگه علاقه داری که خیلیم عالی ولی من نمیتونم مفتی کار کنم به هیچ عنوان ...

شما سویس زندگی میکنین؟ایران همینه.پسره پزشک عمومیشو تمام کرده دنبال شوگرمامیه که خرجشو بده.کجای کارین شما.

اولا ناشکر نباش

دوما برا ی زن ده تومن زیاده

سوما با دبیری هم میتونی یه عالمه پول دربیاری تدریس تو اموزشگاه ها،توخونه،کلاس خصوصی

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡

منم زن یه پولدار خسیسم😂😂😂که هیچی پول ندارم

همه اطرافیانمون که از ما وضعیت مالیشون پایین تره مسافرت می‌رن داخلی خارجی کلی خریدو….عشق و حال اما ما فقط خونه و روزای تکراری تنها دلخوشیم آشپزی و تمیز کاری🥲🥲

تازه ی سریا کنایه میزنن بابا تو ک شوهرت پولداره فلانه چرا این کارو نمیکنی اون کارو نمیکنی دلم میخاد سرمو بکوبم ب دیوار اونا نمیدونن ک ی هزار تومنم ته کیفم نیست😞😞

شاگرد چجوری پیدا کنم؟

همون شاگردهای کلاس 

تو جلسه ب مادراشون بگو اول سال کلاس خصوصی و نیمه خصوصی میزاری

من پارسال با التماس از معلم وقت گرفتم خصوصی ساعتی ۱۵۰ و نیمه خصوصی فقط تا ۲تا شاگرد ۱۰۰نفری

سر معلم والا دعوا بود وقت نداشت سر امتحانات

الان کلاس آزاد ساعتی۵۰۰ تومنه

معلمم سوالات امتحانی را کار میکنه دیگه 

نفع دو طرفس

اولا ناشکر نباشدوما برا ی زن ده تومن زیادهسوما با دبیری هم میتونی یه عالمه پول دربیاری تدریس تو اموز ...

اموزشگاه زبان ساعتی ۶۰ میدع

اومدم بیرون

شاگرد خصوصی از کجا بیارم اخه؟

اخراج افاغنه مطالبه ملی. افغانی متجاوز باید برگرده کشور خودش
اشنا و دوست رو که باید ریخت تو اشعالی همشون بدرد نخورن و فقط بلدن از آدم سواستفاده کنن گربه صفتا نمی ...

باید برم شهر بزرگتری تا بتونم این کارو راه بندازم

یه مدت جدی بهش فکر میکردم

فعلا محل کار اولم اینجاست...اینجا هم محیطش طوریه همه هم  می شناسن و دیگه تصمیم گرفتم برای هیچ کسی کار تحویل نگیرم

⚘خدایا شکرت❣
😐😐😐والا خیلیا همین ۱۰ تومن هم ندارن کار گیرشون نمیادناشکر نباش دختر

فرق میکنه برای کسایی که شاغل شدن مثلا خود من الان ی قرون نمیتونم از خانوادم بگیرم چون شاغلم دیگه باید همه احتیاجاتم رو خودم مهیا کنم از طرفی بقیه هم ازم انتظار دارن به عنوان کسی هم که تو محیط کاریه هزینه رفت و آمد و پوشاک و ... دارم باور کن ۱۰ تومن خیلی کمه 

لطفا جای خدا نباشید. 

واقعا حقوق کمی هست با این گرونی ها

ولی انشاله بچه دار بشی خیلی سخته 

کافیه در هفته سه بار ببری پارک یا مدرسه شروع بشه

در ماه مریض بشه و دکتر لازم بشه 

اونوقت بخودت میای میبینی وسط ماه و هیچ نمونده

شما سویس زندگی میکنین؟ایران همینه.پسره پزشک عمومیشو تمام کرده دنبال شوگرمامیه که خرجشو بده.کجای کاری ...

سوییس زندگی نمیکنم 

ولی چون دارم مهاجرت میکنم 

زیر و بم حق و حقوق کشورای دیگه رو بلدم 

حداقل ادما اندازه ی تلاششون پول میگیرن. 

پول توی کار ازاده 

من جایی گفتم پول توی پزشکیه؟! 

پزشکی عشقه وگرنه پول توش نیست تا قبل تخصص

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.

عزیزم یک شبه که نمیشه پولدار شد باید تلاش کنی برای اون سفر ها . 

زندگی ۹۰ درصد کارمند ها تو ایران اینطوریه. 

برای این سفرها باید درامدی فراتر از کارمندی داشته باشی 

ولی چرا خودتو مقایسه میکنی ؟ 

اگر به رشته ات علاقه داری پرشور تر تلاش کن کلاس خصوصی بردار و تابستونا هم کار کن درامدت بیشتر بشه . 

کمالگرا هم نباش 

تو همین ایران سفر کن خاطرات خوب بساز و از زندگیت لذت ببر .

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد