2777
2789
عنوان

شوهرم میگه طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 4283 بازدید | 136 پست
مگه زندگی الکی هنوز تازه ازدواج کردین زشته بابا

منم میگم دعوا تو هر خونه ای هست بالاخره ولی اگه نمیخوای منم دیگه نمیتونم ، من برای هردعوایی که کردم دلیل دارم و نمیفهمه میگه تو احتراممو نگه نمیداری مثل بچه ام تو خونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه خاله بازیه

چیکارکنم من دیگه میگه خونه مامانم نمیایی میگم نه داداشات ادم حسابم میکنن نه مامانت همش زخمم زبون میزنه چرا برم توشهر ضما غریبم کسیو ندارم هرجا میرفتم مادرتو می‌برددم تو نامزدی مامانت یبار نگفت عروس تو خونه تنها نشین بیا فلان جا میریم توام ببریم اصلا برام ارزش قایل نیستن بعد توقع خیلیییی زیاد دارن 

چه سیاستی

سیاست یعنی وقتی اون عصبانی تو سکوت کنی بعدش آروم شد باهاش حرف بزنی کم کم میفهمه تو خوبی وکوتاه بیاد اما اون داد بکشه تو داد بکشی که سنگ روی سنگ بند نمیاد یکم کوتاه اومدن اول زندگی کوچیک نمیکنه هیچکس و وقتی دونفر با دوتا شخصیت وتربیت متفاوت میرن زیر یک سقف قطعا چالش زیادی دارن 

هرکاری کردم دیدم مامانشو بیشتر دوست داره تعصبشو میکشه بخاطرش با من دعوا میکنه

یعنی چی تعصبشو میکشه ؟چرا اصلا حرف مادرشو تو خونه زندگیت میزنی؟چیکارداری با مادرش چیکار میکنه؟تو زندگیه خودتو بکن لحظات قشنگ با شوهرت میساختی خودش نرم نرم دلش جدامیشد 

من نمیفهمم واسه چی اینهمه از مادرشوهراتون تو خونه دیش شوهرتون حرف میزنید ؟چرا لجبازید؟چرا میخواید از زبون شوهرتون بشنوید که شمارو بیشتر دوست داره؟مادرشه

بزرگش کرده خودتون میتونید به پدر و مادرتون بی احترامی کنید؟

مطمئن باش کسی که میتونه مادرشو ول کنه و پاشو بذاره رو سر مادرش یه روزیم میتونه پاشو بذاره رو سر تو

چی شده که بعد عروسیانقدر سریع جدا میشید

از اول بهش میگفتم خانوادت بهم احترام نمیذارم تو این شهر غریب جز تو کسی و ندارم حامیم باش حمایتم کن بجاش توقع داره هرروز برم سربزنم به مادرش زنگ بزنم ،الان اومدم خونه بابام میگفت اول بریم با مامانم خدافظی کن بعد ببرمت منم نرفتم وقتی هیچوقت برام ارزش قایل نیستن