2777
2789
عنوان

دارم باگریه مینویسم

| مشاهده متن کامل بحث + 2790 بازدید | 121 پست
حتی دداداشم موافق نیس براطلاف

طلاق واقعا خوب نیس مخصوصا با دوتا بچه و اوصاع جامعه مگر اینکه خانواده تت حمایتت کنم و خودت بتونی بری سرکار اگ دخترات بزرگن حداقل یک خونه نزدیک خونه پدرت بگیری ک حواسشون ی دخترات باشه بعد خودت بتونی بری سرکار و برای خودت بهترین زندگی درست کنی ولی هیچ وقت دیگ ازدواج نکن این از من خواهر یا دوست یادت بمونه الان دختر عمم ازدواج دوم کرد این اول خودش خوب نشون نداد حالا بعد 7سال زندگی میفهمه بابا چ آدمی بوده این ک زن اولش جدا شده ازش و بچه رو هم حتی محصری برداشته چنان مرده رو عذاب میده ک خدا میدونه مرده هم دختر عمم عذاب میده 

🥀اگه قادر بودی حلش کن نبودی رهاش کن ولی با دغدغه زندگی نکن... 🥀
حسودی نیست.. دخترا بابایی هستن.. داداشت هم الان باید جلو بچه های شما مراعات کنه.. میگم طلاق آخرین را ...

دعا کن برادوطفل معصومم برازندگیم من دلم طلاق نمیخاد اما اونا انگار مصممن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه داری؟؟؟اگه مادری میدونم درکم میکنی من حتی یکساعت جزبرا زایمان دومم از بچه هام دور نبودم میدونی ن ...

اونم میدونه جونت ب بچه ها بنده از همون طریق عذابت میده و فردا میگ بچه ها بهت نمیدم البته الان دختر پسر تا 7سال بامادرن بعد تا 9 سالگی دختر دست پدر و خودش انتخاب میکنه ک کیو انتخاب کنه اصلا نقطه ضعف نشدن نده ک به بچه ها دلبسته ای

طلاق واقعا خوب نیس مخصوصا با دوتا بچه و اوصاع جامعه مگر اینکه خانواده تت حمایتت کنم و خودت بتونی بری ...

شهر پدرم کوچیکه کارنیس واقعا دلم طلاق نمیخاد دوس دارم معجزه بشه زندگیم روب راه بشه ولی خب متاسفانه پلای پشت سرخراب شد ورومون توروی هم بازشد

چرا اخه چیکارت دارن 😢

مشکلشون دقیقا چیه 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

باید برم داداگاه بگم چی دقیقا

بنظرم باید بری اونجایی که عقدکردی یابری دفاترالکترونیک قضایی

اون میخوادطلاق بده تواقدام نکن برای طلاق فقط مهرتو بذار اجرا چون میخوادطلاقت بده بایدمهریه ت روبده 

فردازنگ بزن فردا که تعطیله پس فردازنگ بزن ۱۲۹ فکرکنم صبح بایدزنگ بزنی تا۱۲ظهرجواب میدن وکیلن مشاوره رایگان میدن فقط بایدزودصحبت کنی وهمه چیوبگی واردجزئیات نشوبگو اومدم خونه بابام شوهرم میخوادطلاقم بده چیکاربایدکنم

شرایط خونه پدریت خوب نیست طلاق بگیری کسی برات فرش قرمز پهن نمیتونه کنه خبر از دعواهاتون ندارم با شما وشوهرت آشنایی هم ندارم ونمیتونم قضاوت کنم اما از چند سطری ک خوندم فهمیدم اگه جات بودم طلاق نمیگرفتم طلاق بگیری بادوتا دختر تواین شهر درن دشت میخای چطور ادامه بدی اینم میدونم ودیدم گل بی عیب خداست 

چرا اخه چیکارت دارن 😢مشکلشون دقیقا چیه

من غریبه ان ازاول بامن حال نمیکردن چون دخترعموی خودشون روبراهمسرم میخاستن کلاازهمون اول ازمن خوششون نمیومد واگه من بهشون میگفتم بالا چشمتون ابرو همون حرفمو طورییییی دهن ب دهن میکردن ک انگار قتل کردم ومحکومم میکردن

بزار اون بره اقدام کنه بگو من زندگیم دوست دارم و طلاق نمی‌خوام تو دادگاه هم همین بگو