آرامش۹۴ مدیر عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 1530 عنوان دارم باگریه مینویسم | مشاهده متن کامل بحث + 2790 بازدید | 121 پست سلام عزیزان خوبین من دوتا دختردارم ک الان مدتیه قهرم خونه پدرم پدرمم درقید حیات نیست وبرادرم خرج خونواده روبسختی میده من ودوتادخترامم اومدیم اینجاازسرناچاری شوهرم وخانواده شوهرم همشون دست ب یکی شدن من طلاق بگیرم چ کنم انگاردنیاسرم آواره اینجا موذبم خودشون مشکلاتی دارن پدرم چندوقتیه ک آسمونی شدانگارهیچکسو ندارم پشت وپناهی ندارم حتی نمیدونم برای درخواست طلاق باید چیکارکنم دیگه حتی ناندارم ک بخام کسیو نفرین کنم وبلاهایی ک سرزندگیم اوردن سرشون بیاد دیگه کشش ندارم دلم براطفل معصومام میسوزه برام دعا کنیدواگه کسی راه وچاره ای میدونه بگه ک ببینم چطور هم حضانت بچه هاموبگیرم هم مهریه 1403/06/11 | 14:04 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرامش۹۴ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 1530 خب پس کارت راحته. اگر قصدت جدیه، میری محضری که عقد کردی یه برگه بهت میده و اونجا توضیح میده چکار کنی ... تومحضر زنگش نمیزنن ی وقت بره انتقال اموال بده
آییییناز عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 7677 تو که قبلانوشته بودی یک ملیارد پول پس انداز داری پ مشکلت چیه دیگ
آرامش۹۴ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 1530 شما متوجه منظورم نشدیزیادی داره ب شوهرت خوش میگذرهنه زنی نه بچه ای، خرج بچه هاشو داره برادر شما میده ... من دخترامو بدم دیگه عمرابهم نمیدنشون یوم الضالمینن گویا
شیطانکش عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 1688 شما متوجه منظورم نشدیزیادی داره ب شوهرت خوش میگذرهنه زنی نه بچه ای، خرج بچه هاشو داره برادر شما میده ... اگر اون محیط برای دختر امن نباشه چی ؟؟بعد دیگه اون مادر میتونه خودشو ببخشهبخاطر اینکه به شوهرش نشون بده پدره فقط خدا❤️
هیلدا65 عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 10354 مگه کسی میتونه نفسشو ول کن من تمام دلخوشیم این دوتان شما متوجه منظور من نشدیزیادی داره ب شوهرت خوش میگذرهنه زنی نه بچه ای، خرج بچه هاشو داره برادر شما میدهپس فردا حتما مثل پسرهای مجرد میره دوباره زن میگیرهیه چیزم که زیاده دختر بی شوهر بذار یادش بیاد که یه پسر مجرد نیست، پدر دو تا دخترهقوی باشدخترهارو بفرس پیش باباشونخودتم بگو باید نفقه بدی
شکلاتی۲ عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 8361 تومحضر زنگش نمیزنن ی وقت بره انتقال اموال بده نه اصلا. مگه اینکه محضردار آشنا یا دوست شوهرت باشه. باز بهش بسپار شوهرت رو خبردار نکنه. باز تاکید میکنم، اگر قصدت جدی نیس، نکن. خیلی
آرامش۹۴ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 1530 تو که قبلانوشته بودی یک ملیارد پول پس انداز داری پ مشکلت چیه دیگ دقیقا ازاون یک میلیارد فقط ۵۰۰ دارم ازم گرفتشون ب بهونه مختلف وقول داد پسشون بده ک قراربودواقعا پس بده ک دعوا شد مگه ۵۰۰ چیه الان بخام رواون سرمایه گذاری کنم من زندگیم روهواس ۵۰۰ میشه خونه میشه چی اخه
هیلدا65 عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 10354 اگر اون محیط برای دختر امن نباشه چی ؟؟بعد دیگه اون مادر میتونه خودشو ببخشهبخاطر اینکه به شوهرش نشون ... فکر کنم طرف پدرشونه
شیطانکش عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 1688 وکیل خوب سراغ ندارم اینجا خارج ازشهر سخته گوگل سرچ کن هر کجا باشی وکیل هست ،حتی انلاین فقط خدا❤️
آرامش۹۴ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 1530 پول که داری به خوانوادتم بده تا راحت باشی عزیز داری میگی پول من اگه طلاق گرفتم باید ازاینجا برم ک سربار نشم بادوتابچه پول رونمیشه الان دست ببرم توش
هیلدا65 عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 10354 من دخترامو بدم دیگه عمرابهم نمیدنشون یوم الضالمینن گویا یعنی چی؟؟؟؟؟!شما خودتم باید دوباره شوهر کنیبا دو تا دختر اصلا نمیتونی ازدواج مناسب داشته باشیبه هر حال طبق قوانین دخترها بعد طلاق به پدر میرسنحالا خود دانی
شیطانکش عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 1688 فکر کنم طرف پدرشونه اون پدر سرکار میره صد درصد بچه جایی دیگه میزاره واونجا شاید امن نباشه فقط خدا❤️
آییییناز عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 7677 دقیقا ازاون یک میلیارد فقط ۵۰۰ دارم ازم گرفتشون ب بهونه مختلف وقول داد پسشون بده ک قراربودواقعا پس ب ... همونم خداتو شکر کن خیلیا بدتر از تو ان ماهم راست و دروغ تو رو نمیدونیم. میشستی سرزندگیت تو بچه ام اواره نمیکردی
آرامش۹۴ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 1530 قصدم جدیه اما بقول این دوستمون میترسم اقدام کنم برامهریه بعد بزرگای فامیل جمع شدن بعد زرنگ بشه اموالشوب نام کسی کن