2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ترازم همیشه همین حدودا بود قبول شدم

جدیی؟ سنی خیلی کم نیست؟ چی قبول شدییی 

بالاترین ترازم بوده تا الان با اینکه اصلا تو دوهفتش واسه بودجه بندی نخونده بودم هر روز امتحان داشتیم شانسم گرفت ۳ تا از تخصصیا که امتحان داشتیم با بودجه بندی یکی بود

جدیی؟ سنی خیلی کم نیست؟ چی قبول شدییی بالاترین ترازم بوده تا الان با اینکه اصلا تو دوهفتش واسه بودجه ...

پزشکی شدم. من اوایل ترازم زیر ۸۰۰۰ بود حتی 🙄😂ولی رسید تا۸۶۰۰ . بنظرم شرایطت نرماله و میتونی قبول شی 

[QUOTE=399656376]من یازدهم به نظرت تراز مازم ۸۵۰۰ شده خیلی کمه؟ [/QUبیارش رو۹۰۰۰اوکیه بیشتر نهایی بخ ...

ببین ساعت نمیگیرم ولی تقریبا نود درصد زمانم به درس خوندن می‌ره حالا نه صرفا تست زدن درسای روز بعد و هرچی باشه سعی میکنم برسونم ولی دیگه به تست نمی‌رسم  

پزشکی شدم. من اوایل ترازم زیر ۸۰۰۰ بود حتی 🙄😂ولی رسید تا۸۶۰۰ . بنظرم شرایطت نرماله و میتونی قبول ش ...

جدیییییی خب امید وارم کردی چون تا الان بالاترین ترازم بوده 

مبارکههههه امسال قبول شدی ؟ فکر کنم ظرفیتا خیلی زیاد شده بود امسال چون مدرسمون بین ۶۰ نفر ۱۷ تا قبولی دندون و دارو و پزشکی داشته