2777
2789

ما ازدواج سنتی داشتیم همراه با چند ماه اشنایی روزی که رفتم سر قرار از برخود پسره خوشم اومد اما از قیافش نه اما وضع مالیش معمولی بودن کلا ولی ادم تحصیل کرده و خوش برخوردی بود و فوق العاده سیاس ما ازداوج کردیم اما کاملا از روی منطق ازدواج کردم ولی الان دوسال گذشته ولی من هنوزم دوسش ندارم و از خانواده بیشعورشم خوشم نمیاد 

دشمن شاد؟

عمرت رو هدر بدی که مردم چی بگن؟

شما راه درست خودتو انتخاب کن 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدبختیم ما چقد 😑

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

ترجیح میدی خودت تو غم و غصه و بدبختی باشی تا دشمن شاد نشه؟ 

خو رها شو بزار دشمن شاد بشه 

از روی تجربه زندگی شاد بساز 

بزار هم خودت شاد بشی هم دشمن 

مشکل چیه؟

کم واسه مردم زندگی کنیم باوا 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman