2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 41 پست
دایورت کن.خانواده زن منم همین بودن اصلا بروی خودم نیاوردم خسته شدن

خیلی سخت ترازاون چیزیه که بخوام به روی خودم نیارم! 

سن و سالی ازشون گذشته ولی عین بچه کوچیک رفتار میکنن،،

واقعا خیلی زشته همچین رفتارهای بچه گونه ای برای همچین ادمایی که خیلیا احترامشونو دارن!!بارها و بارها سعی کردم بی تفاوت باشم ولی نشد،،من برام فرقی نمیکنه مادر خودمم همچین رفتاری داشته باش خوش ندارم

خیلی سخت ترازاون چیزیه که بخوام به روی خودم نیارم! سن و سالی ازشون گذشته ولی عین بچه کوچیک رفتار میک ...

خدایی سخت میگیری جواب نده من مهمون بودم ب مادر زنم گفتم فلان غذارو درست کنید بریم باغ گفت تا پسرم نیاد نمیپزم پسرش سرباز بود.خودش دوماه خونه من مهمون برد برش گردوند بودم شهرستان..من حرف نزدم رفتم بیرون گرفتم خوردم آمدم..بفهمند حساسی بیشتر اذیتت میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارشون اشتباهه اما وقتی که زن و مرد با هم ازدواج میکنن باید کارهای مربوط به خودشون رو انجام بدن اشپز ...

من از بچگی اشپزی کردم گفتن که تنبلیم از نظر خونه داری بوده وگرنه اونجوریم که فک میکنن دیگه نبوده!!

با سن کمم این چندسال زندگی مشترک از اول ازدواجم چه مهمونی های شلوغی که به تنهایی نگرفتم ولی متاسفانه بزرگتراز چیزی که حتی فکرشو بکنین کردن و هربار بخاطرش کوچیک کردن منو جلوی بقیه،،هیچکس کامل نیست همه ادم ها اشتباهاتی دارن اول زندگی بخاطر خام بودنشون،حق همچین کاری رو هیچکس نداره.. 

فقط باید بپذیری که همینن. خوبی کن ولی برای رضای خدا؛ انتظار نداشته باش جواب خوبیهاش با خوبی بدن. جوا ...

همیشه از خدا خواستم خودش جواب بدی هارو بده 

هیچ وقت نخواستم شرایط رو ازاین بدتر کنم

بیشتراز سن و سالم باررو دوشمه و دارم تحمل میکنم

مرسی ؛ منم موندم اینا به چی فکر میکنن ؛ از خدا نمی ترسن

اتفاقا خانواده مذهبی هستن،

من توی خانواده ازادتری بزرگ شدم،،

ادم ها نمیدونن حتی با ی حرف کوچیکشون دل کسی رو میرنجونن چقد گناه گردنشون،دل شکوندنم تاوان داره 

اول اینکه دفعه دیگه رک بهشون بگو وقتی شوهزت دهنشو بسته بگو مادر شما بپز مام بیایم بخوریمو هم رفت امد ...

همه اینا شده از قبل،،،متاسفانه فایده نداشته که هیچ بدترشده

نیکی و ول کن.من چون پرستارم تمام کارای درمانشون بامنه..ولی جلوچششون نیس..فقط احترام بزار و بیخیال با ...

خوبه صبورین میتونین تحمل کنین این رفتارهای بچگونه ارو، 

من تا همین الانم داشتم همینکارو میکردم،بدترازاین نشه صلوات. 

خوبه صبورین میتونین تحمل کنین این رفتارهای بچگونه ارو، من تا همین الانم داشتم همینکارو میکردم،بدتراز ...

تا حدی ادامه میدن بفهمند حساب نمیشن کوتاه میان فوقش میگن نمیفهمه