سلام به همه
سال۹۸ازدواج کردم،من متولد۸٠شوهرم متولد۷۵
اول های ازدواجم بخاطر اینکه توی خونه داری افتضاح بودم همش بحثمون بود بهم میگفتن غذا درست نمیکنی بدی پسرمون بخوره گشنه میمونه خیلی روی این مورد تاکیید داشتن
خب من قبل از ازدواجم از این نظر هیچ امادگی نداشتم توی خونه همیشه همه چیز برام اماده بوده
نمیگم کار خونه نمیکردم اصلا نه،،ولی خب یجورایی ادم تنبلی بودم توی خونه داری،،خلاصه...
۲سال گذشت و من خیلی بهترشدم سعی کردم شوهرم ازم راضی باشه،تاکیید میکنم فقط شوهرم ازم راضی باشه نه هیچ کس دیگه ای،،یعنی با وجود دیسک کمری که دارم و سختم هستش برای خیلی از کارهای خونه و اشپزی بازم نمیذارم شوهرم اذیت بشه و خداروشکر اونم از این نظرمراقبم هستش و سخت نمیگیره،،،ولی بعداز این چند ساله هنوز که هنوز مادرشوهر و پدرشوهرم میگه غذا درست نمیکنی بدی پسرمون،غذایی که دوس داره براش درست نمیکنی،بااینکه کاملا برعکس این قضیه هست،من همه اینارو به شوهرم میگم ولی متاسفانه هیچی نمیگه،،هیــــچی،،کلن مدلش اینجوریه هربار که میگم اذیتم خیلی زشته این رفتارها چیه نباید اینجوری کنن،،یا میگه اشتباه میکنی تو،،یا هیچی دیگه،،جوابمو نمیده
اولاش میگفتن با دخترمون هیچ فرقی نداری!هه
بی محلی شدیدشون رو مخمه،،خونه اشون که میریم حتی یک لیوان اب هم به من تعارف نمیکنن!!
هرچیزی که میدن به من میگن برای پسرمونه یکبار به من تعارف نزدن مگه توهم میخوای یا بیا اینم برای تو!!برام سوالـه چرا همچین کارهایی میکنن؟
از سمت من همیشه سعی کردم احترامشونو نگه دارم ولی متاسفانه تر زدن تو احترامی که براشون قائل بودن اصلا دیگه خود به خود دید اول رو نسبت بهشون ندارم،،فک میکنین چرا اینکارو میکنن؟؟؟