2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 41 پست

من الان شیفتم زنم پیام داده فردا بریم شهرستان عقد خاهرمه گفتم بمن زنگ نزدن پس من دعوت نیسم ولی میرسونمت و برمیگردم سرکارم هی گیر داد گفتم من مرد خونه م باید بمنم تعارف میزدن فهمید حق بامه قبول کرد

من الان شیفتم زنم پیام داده فردا بریم شهرستان عقد خاهرمه گفتم بمن زنگ نزدن پس من دعوت نیسم ولی میرسو ...

وقتی میخوان دعوت کنن زنگ میزنن مرد خونه خانوادگی دعوت میکنن،نه اینکه فقط به یه نفر میگن تو بیا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی میخوان دعوت کنن زنگ میزنن مرد خونه خانوادگی دعوت میکنن،نه اینکه فقط به یه نفر میگن تو بیا

منم همینم گفتم فوقش صب یکم زودتر بخشو تحویل میدم میرم سنندج شب برمیگردم ی تبریک میگم میام میگم شبفتم دیگ گله نمیکنم ک الکی اعصابمو خرد کنم توم زیاد توجه نکن بگو دردسر وکارای مهمتر دارم تا خاله زنک بازی

نمی دونم شرایطت دقیقا چیه اما اگه همسرت خوبه بچه بیار. سرگرم شو با بچه های خودت! اسمشون هم یادت می ...

همسرم خوبه خداروشکر،،اره بچه باعث میشه اینقد سرگرم بشی که کمتر فکرکنی و اذیت بشی،،ان شاالله

چون خانواده شوهر منم همینن. من پذیرفتم شون. که اخلاقشون همینه. و اینکه آدمو تحویل نمی گیرن و از خودشون نمیدونن. من روی عزت نفسم کار کردم. باید روی مباحث عزت‌ نفس؛ خوددوستی؛ ..سعی کنی کتاب بخونی. یه دوره عزت نفس تو اینستا بگرد از روانشناسی که میپسندی تهیه کن و گوش کن. درین زمینه خودت رو قوی کن. دیگه نمی تونن خُردت کنن. تو الان داری با حرکاتشون خورد میشی. باید یاد بگیری خودت رو قوی کنی. 

نگاه دوره های عزت نفس و اینا رو که ببینی؛ نه اینکه اونا مهربون میشن؛... نه تو قوی میشی که ؛ حرکات اونا رو به هیچ جات نمیگیری.