2777
2789
عنوان

تا کی بشینم منتظر؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 98 پست
یعنی نمیشه به خواست خودت بگی سزارین بشی؟؟

نه دیگه😭😭😭

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو شهرستانا حتی بیمارستانای خصوصی هم سز اختیاری انجام نمیدن مگر اینکه دکتر بگه تو تهرانم فقط دیگه خ ...

منم بیمارستان خصوصی میخوام برم.ولی باز قبول ندارن

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

چقدر بد واقعا که این طرح و دارن اجرا میکنن

همه چیزشون نیست که شبیه اروپاست  خواستن خانم های ایرانم مثل اونجا طبیعی زایمان کنن

انگار رسیدگی اونا با اینا یکیه

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒

اگه شرایطش و داری واسه زایمان بیا تهران.من دیدم که از شهرستان میان دکتر زنان تو تهران واسه زایمان.پیش دکتر منم میومدن.اینجا اکثر بیمارستان های خصوصی سز اختیاری انجام میدن

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
همون رفتن واسه طبیعی انگار میخوام برم قتلگاهم. انقدر میترسم

اصلااااا زیر بار طبیعی نرو اصلااااااااااااا واقعا وحشتناکه

خدایا منو‌ببخش ازت ممنونم که بخشیدیم ،دوست دارم 
منم بیمارستان خصوصی میخوام برم.ولی باز قبول ندارن

تو تهران؟! بیمارستان خصوصیایی که من پرسیدم قبول میکنن عزیزم

عرفان.محب.امید.ابن سینا.نیکان و ...

نمیتونی بیای تهران؟

نه سخته

اگرم هی تبلیغ خوبیشو میکنن چون ماما ها بیکار میشن ،الان همه اطافیان من که طبیعی زایمان کردن یا افتادگی رحم دارن یا مثانه از جمله مامان خودم

خدایا منو‌ببخش ازت ممنونم که بخشیدیم ،دوست دارم 
میشه بگین چرا سزارین نمیکنن؟؟؟ مگه به خواست مادر نیست؟؟؟ چرا اصرار میکنن ب زایمان طبیعی؟؟؟

قانونه.

دیگه خودمونم نمیتونیم واسه بدنمون تصمیم بگیریم😔

اگرم هی تبلیغ خوبیشو میکنن چون ماما ها بیکار میشن ،الان همه اطافیان من که طبیعی زایمان کردن یا افتاد ...

خیلی درصد کمی از دکترای زنان تو ایران توی طبیعی تبحر دارن که همونا هم پزشکایی هستن که مرد هستن و دکتر زنانن و از زمان شاه تا الان کار میکنن و خیلی پیر شدن دیگه

باقی تک و توک کار بلدن.

چقدر بد واقعا که این طرح و دارن اجرا میکنن همه چیزشون نیست که شبیه اروپاست  خواستن خانم های ای ...

دقیقا.

اونجا کجا،اینجا کجا.

اینجا فقط ی بیمارستانه که زایمان در آب داره.تازه اونم در اصلی رو باید رو تخت بکشی

اگرم هی تبلیغ خوبیشو میکنن چون ماما ها بیکار میشن ،الان همه اطافیان من که طبیعی زایمان کردن یا افتاد ...

دكتر منم بهم گفت افتادگي رحم عوارضشه.من خيلي راضيم كه سزارين كردم