2777
2789
عنوان

تا کی بشینم منتظر؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 98 پست
طبیعی که بهتره فوقش یکم درد میکشی بعدش راحتی ولی سزارین تا عمر داری بخیه هات درد میکنن و عزیتت میکنن

تا عمر داری درد جای بخیه میکشی   

صد در صد تیرهایی که شلیک نمیکنیم ، به هدف نمیخورند 

این حرفا چیه ... من میخواستم طبیعی بیارم به خاطر کوچیک بودن لگنم نشد سز کردم .... یه بارم بیشتر شیاف استفاده نکردم ... دردی نداشتم .... خیلی خوب بود واسه من

صد در صد تیرهایی که شلیک نمیکنیم ، به هدف نمیخورند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این حرفا چیه ... من میخواستم طبیعی بیارم به خاطر کوچیک بودن لگنم نشد سز کردم .... یه بارم بیشتر شیاف ...

خداروشکر.با مسکن میشه دردو کنترل کرد

ولی متاسفانه طبیعی اینطور نیست

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
اگه از اول میدونستم اجباریه اصلا باردار نمیشدم

توی شهرستان ها خیلی راحت تر میتونی سزارین کنی، دکتر من زیر بار سزارین نمیرفت میگفت بچه ریزه میتونی راحت طبیعی زایمان کنی،  زدم زیر گریه،  گفتم من این همه راه به خاطر سزارین شما میومدم، گفت پس یه چی روی کارتت مینویسم اگر حالت زودتر از موعد بد شد سریع کارت رو نشونشون بده خودشون میترسن بهم زنگ میزنن دقیقاااا همینطور هم شد،  حالم دوهفته زودتر بد شد میخواستن معاینه کنن که سریع کارت رو نشون دادم ساعت 2نصف شب سزارینم کردن

خدایا منو‌ببخش ازت ممنونم که بخشیدیم ،دوست دارم 
خداروشکر.با مسکن میشه دردو کنترل کرد ولی متاسفانه طبیعی اینطور نیست

این دفعه که رفتی یه ربع سکه ایی چیزی ببر، شاید راضی بشه،  یا شوهرت رو بفرست بره بگه حالش خیییلی بده شب تا صبح گریه میکنه توهم گرفته.  میلرزه یه چیزایی بگه دیگه بالاخره راضیه کنید

خدایا منو‌ببخش ازت ممنونم که بخشیدیم ،دوست دارم 
توی شهرستان ها خیلی راحت تر میتونی سزارین کنی، دکتر من زیر بار سزارین نمیرفت میگفت بچه ریزه میتونی ر ...

با چندنفر دوست آشنا امروز صحبت کردم.مثلی یکیشون دوسال ونیم پیش سز کرد.گفت اونموقع هم اجباری نبود.شماره دکترشو گرفتم برم ببینم قبول میکنه یا نه.

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
ماما آشنا بود؟توی نامه چی نوشته بود؟

ن آشنا نبود گفتم سز میخوام گفت یه نامه میدم برو پیشه همکارم تو نامش نوشته بود اختیاری میخوام سز کنم و هیچ مسولیتی نداره و اینا.

دوست و دشمنو باید موقع تقسیم                           ته دیگ سیب زمینی شناخت😀😁                        به هیچ معیار دیگه ای اعتنا نکنید😌✋                      تاکید میکنم.هیچ معیاری😌🙃