یک دکتر خوب، که بی بهونه فقط سزارینو قبول کنه.معرفی کنید
استرس زایمان نمیزاره،دوره بارداریمو به راحتی بگذرونم😔😔😔😔😔😔
ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃🏃.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
این حرفا چیه ... من میخواستم طبیعی بیارم به خاطر کوچیک بودن لگنم نشد سز کردم .... یه بارم بیشتر شیاف استفاده نکردم ... دردی نداشتم .... خیلی خوب بود واسه من
صد در صد تیرهایی که شلیک نمیکنیم ، به هدف نمیخورند
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این حرفا چیه ... من میخواستم طبیعی بیارم به خاطر کوچیک بودن لگنم نشد سز کردم .... یه بارم بیشتر شیاف ...
خداروشکر.با مسکن میشه دردو کنترل کرد
ولی متاسفانه طبیعی اینطور نیست
ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃🏃.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
توی شهرستان ها خیلی راحت تر میتونی سزارین کنی، دکتر من زیر بار سزارین نمیرفت میگفت بچه ریزه میتونی راحت طبیعی زایمان کنی، زدم زیر گریه، گفتم من این همه راه به خاطر سزارین شما میومدم، گفت پس یه چی روی کارتت مینویسم اگر حالت زودتر از موعد بد شد سریع کارت رو نشونشون بده خودشون میترسن بهم زنگ میزنن دقیقاااا همینطور هم شد، حالم دوهفته زودتر بد شد میخواستن معاینه کنن که سریع کارت رو نشون دادم ساعت 2نصف شب سزارینم کردن
توی شهرستان ها خیلی راحت تر میتونی سزارین کنی، دکتر من زیر بار سزارین نمیرفت میگفت بچه ریزه میتونی ر ...
با چندنفر دوست آشنا امروز صحبت کردم.مثلی یکیشون دوسال ونیم پیش سز کرد.گفت اونموقع هم اجباری نبود.شماره دکترشو گرفتم برم ببینم قبول میکنه یا نه.