2777
2789
عنوان

سیسمونی یا طلا؟

705 بازدید | 29 پست

به نظرتون درسه که به جای سیسمونی طلا بگیریم با یه سری لوازم ضروری مثل پوشکو لباسو...؟من قرار  همین روزا سیسمونی بگیرم این موضوع خیلی برام مهمه دوس دارم از نظراتتون استفاده کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم نظر شخصیه من اینه ک پدر مادرا وظیفه ندارن حتما سیسمونی بگیرن این ی رسمه  اگه هم میگیرن از لطفشونه پس بخوای بگی بجاش طلا بگیرین یکم پر روییه 

البته این نظر منه خودت بهتر میدونی

من یکی از دخترای دوستای مامانم اینکارو کرد الان بعد 5سال خیلی راضیه

چون گذاشت روی پولش و تونست خونه بخره

اونجا مستاجر و جاش کوچیک بود

ولی در کل بنظرم خوبه بجای چیزای اضافه که احتیاج نداری پولشو بدی طلا

خدا چرااااا ؟؟؟؟؟
عزیزم نظر شخصیه من اینه ک پدر مادرا وظیفه ندارن حتما سیسمونی بگیرن این ی رسمه  اگه هم میگیرن از ...

من مامانم در قید حیات نیس هزینه سیسمونی ام تا حدودی به عهده ی خودمه فقط به خاطر رسمو رسومه که میگیرم

مثلا میان از اول برای بچه سه چرخه میخرن انواع واقسام لباسها اسباب بازی ها 

خوب باید ببینی بچت چه فصلی به دنیا میاد چه لباسی بیشتر نیازشه مثلا فصل پاییز لباس تابستونه دیگه نمیخواد سریع هم رشد میکنه براش کوچیک میشه لباس متناسب به فصل براش بگیر 

مثلا اسباب بازی نگیر وقتی به سنش رسید اسباب بازی متناسب به سنش بگیر 

من مامانم در قید حیات نیس هزینه سیسمونی ام تا حدودی به عهده ی خودمه فقط به خاطر رسمو رسومه که میگیرم

اطرافیان و خانواده شوهرت میدونن به عهده خودته ؟؟؟ یا میخوای بگی مثلا اعضای خانوادم طلا گرفتن 

یارب نظر تو برنگردد...