2777
2789
عنوان

حق بامنه یا شوهرم

266 بازدید | 20 پست

آقا شب یلدا نزدیکه من هرساله یا خونه مامانم بودم یا مادر شوهرم امسال تصمیم گرفتم با بچها خونه خودمون بمونیم حس بهتری دارم جاریم که فقط نشون کردس هنوز ازدواج نکردن زنگ زده به شوهرم که اره شب یلدا بیاین خونه ما منم قبول نکردم اولا راه دوره دوخت تو پست های قبلی گفتم که چه چیزایی بمن گفته و چقدر رو مخ منه

از طرفیم رفتی میخاد کادو و خیلی چیزا ببری برا یلدایی خوشم نمیاد برم شوهرم میگه نه زشته منم گفتم خودت خواستی برو من نمیام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باز تو خوبی

اتفاقا مائم این مشکلو داریم من میگم امسال و خونه خودمون شب یلدا بمونیم بابام گیر داده بریم خونه مامانم حالا مامانبزرگم اینا اصن به هیجاشون نیست دیگه مناسبات پیر شدن هیچکس نمیاد

منم گفتم نمیام هرجا میخواید برید

جاریه نشون کرده مستقیم زنگ زده همسر شما؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
آبجی اگه بدونی چه کارایی که نکرده این دختر تو این مدت الآنم میخاد کادو بگیره بخور بخور کنه

منم باخانواده شوهرم قطع رابطه کردم ازدستشون قرص اعصاب میخورم

خیلی خوشحالم که خدامو دارم و درهر شرایطی حتی بدترین شرایط باعث آرامش ونشاطمه  

یه زمانی به یه سنی میرسی به خودت میای میبینی که برای چه چیزهای بیهوده ای روطهای قشنگت رو تباه کردی ب ...

من کلا بی خیالم ولی خیلی وقتا باید بجای کل کل کردن اون آدم حذف کنی این خانم اگه بدونی چیکارا کرده

من کلا بی خیالم ولی خیلی وقتا باید بجای کل کل کردن اون آدم حذف کنی این خانم اگه بدونی چیکارا کرده

حالا این حرف رو از من ۴۰ ساله به عنوان نصیحت گوش بده اگر میخوای اعصاب و روان اروم زندگی اروم داشته باشی به یک ساعت دیگه هم فکر نکن بزار زندگیت روند طبیعی خودش رو بره جلو