2777
2789
عنوان

سیسمونی یا طلا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 29 پست
خدا رحمتشون کنه پس اگه خودت میگیری طلا رو هم خودت میخوای بخری؟چ کاریه؟

خب از فک و فامیل که کسی نمیدونه خودم میخام بخرم ،باید یا طلا بگیرم یا سیسمونی.بالاخره باید یه چیز بگیرم دیگ هیچیه هیچی که نمیشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم میدونه ولی خانوادش نه اخه اگ بدونن ادمو بی ابرو میکنن.

نمیخواد بگی پیششون به اونا ربطی نداره. خانواده شوهر فقط فوضول زندگی عروسان وگرنه خودشون هیچی نیستن 

❤❤❤حال خوبیه که دارمت ❤❤❤

من همینو نمیفهمم چه وظیفه ایه که مامان بابای دختر سیسمونی بخرن؟ دو نفر دیگه بچه دار میشن اونا پولشو بدن، همین رسمای مسخره هس که خونواده ها میگن دخترداشتن سخته، حالا چه برسه بهشون بگیم سیسمونی نگیرین به جاش طلا بگیرین، در مورد شما به نظرم سیسمونیو بگیر در حد معقول اگه پولی موند طلا بگیر، به هر حال بچه یه سری احتیاجات داره

درسه ولی منظورت از چیز الکی چیه؟

نه عزیزم دوباره بچه به دنیا بیاد همه چی میخاد دوباره باید طلا رو بفروشی براش بخری

دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظرتیم کوچولوی مامان    

من میگم به اندازه کفایت سیسمونی بخر که فقط در حد هدیه باشه و نه وظیفه والدین.

بقیه اش رو هم طلا بخر بگو چون مامانم دوستم داره به خودم هدیه داده ، وگرنه بچه مون که خدا رو شکر ما رو داره یک تیر و دو نشون

شوهرم میدونه ولی خانوادش نه اخه اگ بدونن ادمو بی ابرو میکنن.

خب پس سیسمونی بهتره 

اگر مستاجر نیستی 

و خونت اتاق کافی داره 

ولی همه چیزم نخر اینقد که در دهن مردم بیفته و بچه هم حسرت نکشه بعدا..... یه تیکه طلا هم وقتی بچه دنیا اومد بخر بگو خانوادم دادن 

من باشم اون طلا رو واسه بچه دومم یه سری وسایل میخرم زود نمیفروشمش 

یارب نظر تو برنگردد...
راسی با چقد میشه یه سیسمونی جمع و جور خرید؟

همه چیز همه قیمتی هست من حامله نیستم ولی قصدشو دارم خبردارم از سه چهار میلیون هست تا هرچی دلت بخواد 8میلیون 12 میلیون 20 میلیون 

یارب نظر تو برنگردد...

من قصدم اینه واسه لباسرو اسباب بازی زیاد هزینه نکنم بعدا یواش یواش زیاد میشه اول تخت و کمد و میز ارایش بعدم سرویس کالسکه روروک جنس خوب برمیدارم ولی پول مارک نمیدم اما دیگه بنجل هم نمیخرم بقیش هرچقد بودجه رسید لباس و اسباب بازی و وسایل بهداشتی و برقی و ....

یارب نظر تو برنگردد...