2777
2789
عنوان

مگه ازشهرستان سالی یه بار دوهفته بری تهران خونه برادرت چیز زیادیه

| مشاهده متن کامل بحث + 23812 بازدید | 435 پست
بحث کار کردن نیست بحث راحتیه شما متاهلی ؟

بله متاهلم و همه فامیل تو یه منطقه هستیم شهر نیستیم 

خونه هامون نزدیک ب همه رفت وامد داریم هرروز

اوایل ب مادرم گفته بود تو کابینتا چیزی میخوای برات بیارم ماذرم گفت خونه پسرمه ب توچه دعواشون شد

دیگه کاری نداره یعنی ما حق نداریم خونه برادرخودمون تمیز کنیم ؟خودش هم که تمیز نمی کنه  

و ب برادرم گفتیم خانمت دعوا کرده .ببین الان چن بار پشت سرهم ما رفتیم دعوا راه انداخته زنش انگار دنبال بهونس

من دوهفته شوهرم خودمم نمیتونم تحمل کنم چه برسه فک و فامیلش

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله متاهلم و همه فامیل تو یه منطقه هستیم شهر نیستیم خونه هامون نزدیک ب همه رفت وامد داریم هرروزاوایل ...

وای خدا شمارو اسیر گرگ بیایون نکنه چقدر بی فرهنگین

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
بله متاهلم و همه فامیل تو یه منطقه هستیم شهر نیستیم خونه هامون نزدیک ب همه رفت وامد داریم هرروزاوایل ...

شاید اصلا نمیخاد خونشو تمیز کنه به شما چه آخه ؟؟؟؟ 

اینو هم بکن تو مغزت که توی زندگی مشترک هرچی دارن واسه هردوشونه چه خونه چه ماشین چه پول 

شما هم با اینکارا دارید زندگی برادرتون رو خراب میکنید منتظر کارما باشید 

•💎•

عروستون چی می‌کشه از دستتون 

فرهنگتون اصلا جالب نیست 

نمی‌خواد قبول کنید مزاحمید

تو زندگیشون فتنه هم بپا می کنید 

عزیزم الان زمونه عوض شده همه حریم خصوصی دارند.من دوست ندارم خواهر خودم کابینتامو بگرده چه برسه به خانواده شوهر.خونه کسی هم حتی خواهرم بی اجازه سر کمد و کابینت و ...نمیرم.خیلی هم صمیمی هستیم

به از این چه شادمانی،که تو جانی و جهانی 

یعنی من جر میدم کسیو که بیاد بگه اینجا خونه داداشمه یا دست به کابینت و کمدام بزنه

خواهشا خونه یکی میرین دستپختشو‌مسخره نکنین این کار زشتیه خودت زنی میدونی  خانوما چه فشاری روشونه تصور کن کلی زحمت بکشی یکی اینجوری اذیتت کنه! 

عنوان تاپیکت با اصل ماجرا فرق داره رفتن خونه کسی با مسخره کردنش فرق داره عزیزم نکنین توروخدا

بعد دوسال هم که باشه

یک ماه واقعا زیاده

من خیلی مهمون نوازم اما هر مهمونی ام باشه یک ماه بخواد بمونه اعصابم شدیدا خورد میشه عصبی میشم

مهمون ۳ تا ۵ روز

خودم جایی برم مهمونی یا یک روزه برمیگردم یا دو روزه

A💙R💙F

ببین همه کارا خونه خودمون می کردیم از اشپزی بگیر تا جارو خانمش مث مهمون بودکه زحمتی نداشتیم براش .

فقط کار نیست که شخصا حوصله ی آدما رو بیشتر دو‌روز ندارم شما هم یکم فرهنگ داشته باش یعنی چی همش بازاره خرید می‌کنه خرج ما رو اون نمیده هرچی خرج کنه بهت ربطی نداره بعدشم هرچی برای شما خرج بشه از زندگی اون خرج میشه انقدرم اختلاف ننداز تو خونه ی مردم.

استارتر اگه میخوای فحشم بدی بده اماهمین خودت برادر شوهرت با عهد و عیال دوهفته بیاد خونت کن فیکون نمی ...

نه .ما عادت داریم 

ولی اونا حاضر نیس با خانومش بیشتر سه روز بمونن توی روستا