2777
2789
عنوان

مگه ازشهرستان سالی یه بار دوهفته بری تهران خونه برادرت چیز زیادیه

| مشاهده متن کامل بحث + 23812 بازدید | 435 پست
ماهم ب برادرم گفتیم زن تو عمدا دعوا راه انداخته چون خوشش نیومده بیشتر از دوهفته موندیم برادرمم ب خان ...

عجب آدمای دو بهم زنی هستید . هم دستپخت طرفو مسخره میکنید هم حرف براش درمیارید بینشون دعوا میندازید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اینکه دست کردن تو کابینت های اون خونه کار اشتباهیه زن اون خونه عروستونه و باید به حریم خونش احترام بزارید کار درستی نیست تو کابینت خونش کنکاش کنید حتی اگه برادرتون مجرد بود و تنها زندگی میکرد باز هم شما نباید بدون اجازش برید تو کابینت و کمد و باز کنید نگاه کنید 

بعد هم اینکه مهمون ۳ روز نهایتا خیلی بمونه ۵ روز یک ماه خونه مردم موندن کار درستی نیست ادم و معذب میکنه عروستون باید لباس های بسته بپوشه تو خونه گرمش بشه اذیت بشه مگه پذیرایی و پخت و پز و تمیز کاری راحته که یک ماه چند نفر خونش باشن از همه اینا گذشته با وجود این خرجا و هزینه ها  واقعا ادم باید خودش مراعات کنه خونه کسی نمونه حتی اگه عزیزترین کسش هم باشه نباید زیاد خونش بمونه

از طرفی هم عروستون کاملا حق داره چند نفر ادم برن خونش بریزن و بپاشن هزار جور حرف پشتش بزن  به حرفش احترام نزارن اون و تو خونه خودش صاحب پر مرغ هم ندونن هرکار میخوان بکنن باز بین خودش و شوهرش دعوا هم راه بندازن  عروستون با وجود این  همه بی احترامی و توهین  چرا باید درخونش و براتون باز بزاره وقتی نمک میخورید و نمک دون میشکنید 

😔              

جا من بودی چیکار نیکردی؟مادرشوهرم همش تو وسیله هام و کشوهامه اونروز تو یخچال میگشت

من حتی شوهرمم تو کابینت و یخچال بگرده بدم میاد

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
نه .ما عادت داریم ولی اونا حاضر نیس با خانومش بیشتر سه روز بمونن توی روستا

من دقیق شرایط تورو دارم خودم یه روستای دور افتادم خانوادم شهرن اما بقرآن قسم دوساله خونه پدرم نرفتم چون عارم میاد غرورم اجازه نمیده بخاطر خوش خوشان خودم کسی معذب بشه

اول اینکه دست کردن تو کابینت های اون خونه کار اشتباهیه زن اون خونه عروستونه و باید به حریم خونش احتر ...

دارم میگم کارا خونش خودمون میکنیم اشپزی 

حتی برادرم میگه دستتون درد نکنه زحمت میکشید خانمم قدر نمیدونه تمیز میکنیم

مادرشوهر منم ی خانم تنهاست 

آنقدر محترمه تا من خودم دعوتش نکنم خونم نمیاد 

تا حالا که سالها میگذره بیارم در یخچال و تو خونه من باز نکرده 

خیلی هم با هم خوبیم 

استارتر تو عهد قجر موندی رو خودتون کار کنید