2777
2789
عنوان

من هیچی درست حسابی قبول نمیشم

146 بازدید | 19 پست

پایمم صفره از انسانی ریاضی امتحان دادم سنمم رفته بالا دیگه خسته شدم

کنکور زبانم دادم ۱۰۰۰۰ آوردم ولی اونم بدرد نمیخوره خودمم دوسش ندارم دیگه هیچی دلم نمیخواد

انگار همه چی برای ما نشدنیه

کسی مشاور کنکور یا درسی هست راهنمایی بده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوالت رو بپرس تا کمکت کنم

بمونم بخونم‌ امکان داره رتبه خوب بیارم زیر هزار 

چون اگه بمونم باید خرج کنم و نمیخوام شرمنده پدر مادرم بشه امسالم اونقدر خرج نکردم فقط یه سری کتاب خریدم

نمیدونم دیگه چون رشتمم انسانی بوده و از درس دور بودم چند سال شک دارم نمیخوام الکی پای چیزی بمونم و منطقی میخوام بدونم شدنیه یا نه

من چی بگمچی بگم که حتی روزانه هم مجاز نشدمنمیدونم که گلی به سر بگیرمدارم اتیش میگیریم

خب تو دو سال از من کوچیک تری از الان بشین بخون که دو سال دیگه مثل من نباشب

رتبه ات چند شده منطقه چند ؟ بگو بگم چی قبول میشی مشاور کنکور نیستم ها . پسرم کنکوریه رشته ریاضی درگی ...

رتبم خیلییی بده دانشگاهای خیلییی دور و شهرستانای کوچیک میارم و رشته های سطح پایین که اصلا نه خودم میرم نه اجازه میدن برم

بمونم بخونم‌ امکان داره رتبه خوب بیارم زیر هزار چون اگه بمونم باید خرج کنم و نمیخوام شرمنده پدر مادر ...

بی شک هرکی تلاش کنه نتیجه میگیره حتی دو رقمی میشه شد....ولی باور کن کنکور به خرج کردن نیست خیلیا رو میشناسم فقط با یکی دو تا منبع بدون کلاس رتبه خوبی اوردن

من بتمن هستم🦸🎀

بی شک هرکی تلاش کنه نتیجه میگیره حتی دو رقمی میشه شد....ولی باور کن کنکور به خرج کردن نیست خیلیا رو ...

چی بگم ولی اخه من رشتم نبوده سر کلاس درس نبودم نمیخوام شرمنده شم اگه شروع کنم چون این همه تلاش میکنن رتبشون پایین میشه چی؟ بازم نمیدونم واقعا

بی شک هرکی تلاش کنه نتیجه میگیره حتی دو رقمی میشه شد....ولی باور کن کنکور به خرج کردن نیست خیلیا رو ...

وگرنه من خودم دوستم از مدرسه دولتی داروسازی اورد یا یکی رتبش ۸۰۰ شد یمی تو مجازی میشناختم از دولتی رتبش ۴۰ شد یا یکی از دوستای خودم بعد کرونا هیچی نخونده بود انسانی بود سال اخر خوند ۲۰۰ شد 

ولی بازم نمیدونم حس میکنم باید یه پایه‌ای داشته باشی شاید اشتباه میکنم شما خودت نظرت چیه به عنوان یه فرد با تجربه؟

شروع کن و مطمئن باش هیچکس نبوده که تلاش کنه و نرسه

ببین واقعا میگی اینو من دوست خودم چهارساله پشته به گفته خپد شمیخونه و گفته مادرش ولی هر سال هیچی نمیاره

ممنون از اینکه داری مشورت میدی بازم فکرامو میکنم و بعد تصمیم قطعی میگیرم اناشلله انتخاب درست کنم

شروع کن و مطمئن باش هیچکس نبوده که تلاش کنه و نرسه

یا بچه ها میان میگه ۶۰ درصدم شده معدل غیر ممکنه احتمالا برای کیس من تنها راه همون دیپلم مجدده باز شما نظرت چیه؟

وگرنه من خودم دوستم از مدرسه دولتی داروسازی اورد یا یکی رتبش ۸۰۰ شد یمی تو مجازی میشناختم از دولتی ر ...

ببین فرقی نمیکنه پایت چجور باشه حتی اگر در حد ابتدایی بلد باشی(مثلا)میتونی زیر هزار بشی هزاران مثال دارم که طرف با پایه افتضاح رتبه آورده 

من بتمن هستم🦸🎀