یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بمونم بخونم امکان داره رتبه خوب بیارم زیر هزار چون اگه بمونم باید خرج کنم و نمیخوام شرمنده پدر مادر ...
بی شک هرکی تلاش کنه نتیجه میگیره حتی دو رقمی میشه شد....ولی باور کن کنکور به خرج کردن نیست خیلیا رو میشناسم فقط با یکی دو تا منبع بدون کلاس رتبه خوبی اوردن
بی شک هرکی تلاش کنه نتیجه میگیره حتی دو رقمی میشه شد....ولی باور کن کنکور به خرج کردن نیست خیلیا رو ...
وگرنه من خودم دوستم از مدرسه دولتی داروسازی اورد یا یکی رتبش ۸۰۰ شد یمی تو مجازی میشناختم از دولتی رتبش ۴۰ شد یا یکی از دوستای خودم بعد کرونا هیچی نخونده بود انسانی بود سال اخر خوند ۲۰۰ شد
ولی بازم نمیدونم حس میکنم باید یه پایهای داشته باشی شاید اشتباه میکنم شما خودت نظرت چیه به عنوان یه فرد با تجربه؟