2777
2789
عنوان

یه تایمی من غمگینترین ادم تو این سایت بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 71 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون ک عشق اولم141بعد ۳ سال رابطه ی عالی ادمی ک برام وقت میذاشت و یک عالمه برام هدیه میگرفت همه جا با ...

سخته خیلی 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

هیچی بچه‌ها هیچی کمکم نکرد 

بجز یه تلنگری که یه روز بعد کات ک خیلی بد باهام حرف زد خوردم 

با خودم گفتم من لایق اینهمه بی احترامی نیستم لایق ترک شدن نیستم 

✨کاربر قدیمی🙂‍↔️درونمون خودمونو سوزونده بیرونمون مردمو☝🏻

چون ک عشق اولم141بعد ۳ سال رابطه ی عالی ادمی ک برام وقت میذاشت و یک عالمه برام هدیه میگرفت همه جا با ...

یعنی فقط زمان مرحم دردهاتون بود نه چیز دیگه ای

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭

می‌دونم این حرف بی‌شعوریه اما واقعا درک نمی‌کنم این رابطه‌های سمی چیه که تا ناکجاآباد خودتون رو توش غرق می‌کنید...

این همه بدبختی دیگه هست اینو دیگه واسه چی با کله می‌رید توش

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

اون ادم نمیخواست با من تو رابطه باشه اما میخواست در ارتباط باشه 

من جگرم میسوخت نمیتونستم 

خودم قطع ارتباط کردم فکر کن ۳ سال بعد اینکه باهام کات کرد قطع ارتباط کردم ینی سال ۴۰۱ 

عید امسال دیدم پیام داده ک برگرده 

ولی من دیگه منتظر اون نبودم تا هروقت پشیمون شد بیاد 

خودم بلاکش کردم

اینو نوشتم برای همه زخم خورده ها 

یروزی یاد میگیرید ک باهاش کنار بیاید و با وجود اون زخم زندگی کنید 

می‌دونم این حرف بی‌شعوریه اما واقعا درک نمی‌کنم این رابطه‌های سمی چیه که تا ناکجاآباد خودتون رو توش ...

ببین من الان باهات هم نظرم اما اون موقع بچه بودم 

سه سالی ک باهم بودیم هم سمی نبود واقعا یهو از این رو ب اون رو شد

خوش حال شدم خیلی خوش حال که توی عنوانت کلمه بودم بود هستم نبود امیدوارم هر روز حالت خیلی بهتر از روز ...

قربونت برم عزیزم