2777
2789
عنوان

گفت من با خانوادت وصلت نمیکنم

922 بازدید | 65 پست

برام خاستگار اومد گفتم بهش بگم ببینم پای چی وایستادم بهش گفتم گفت میدونستم اینجوری میشه میدنت به یکی دیگ گفتم تو چیکاره ای گفت من آیندم بگا نمیدم من با خانواده تو وصلت نمیکنم ترک ها یه روده راست تو شکمشون ندارن فلانم تو خانوادت گفت بیا رفیق باشیم تا از دستت ندم گفتم دوسم نداری وگرنه به غیرتت برمی‌خورد گفت تو نمیفهمی نفهمی میخای باش میخای نباش کلی توهین کرد گفتم حسی نداشتی از اول بم گفت چقد بی چشم رویی کلی حرف های دیگ زد بعد چند سال دوستی عین خیالش نبود..مخام جواب مثبت بدم به خاستگارم با دل شکسته

عشق ادمو احمق میکنه🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه اومدن خواستگارو به دوست پسر بگیم همیشه اون نتیجه ای که میخوایم رو نمیده طرف به غرورش برمیخوره عصبانی میشه کلا میخواد ول کنه

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد، کاش می‌آمد و از دور تماشا میکرد
فردا روز بعد دنبال چه کنم چه کنم میفتی با چندتا بچه دنبال طلاقی عقل داشته باش از رو لجبازی رو زندگیت ...

خاستگار شرایطش خوبه منم چکار کنم بشینم پای این؟

عشق ادمو احمق میکنه🖤

اونجا که گفتی تو چیکاره ای یکم تند رفای یهو

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست ، شبیه دندان پزشک ها که انقد دستمزد بالایی میگیرن که نصف مردم ایران هزینه درست کردن دندون ندارن طبق نظرسنجی 

اینکه اومدن خواستگارو به دوست پسر بگیم همیشه اون نتیجه ای که میخوایم رو نمیده طرف به غرورش برمیخوره ...

من نگفتم که بیاد من بگیره خاستم بیینم چیکار میکنه آقا خیلی اذیتم کرد از لحاظ روحی روانی وقتی میگفت بیا نیاز برطرف کن  عاشق بود وقتی گفتم خاستگار دارم حسش از بین رف؟فرار کرد؟

عشق ادمو احمق میکنه🖤
من نگفتم که بیاد من بگیره خاستم بیینم چیکار میکنه آقا خیلی اذیتم کرد از لحاظ روحی روانی وقتی میگفت ب ...

ببین اگه پسر بیخیال رفتار کنه بگه باشه خوشبخت میشی ینی  دوست نداره

ولی اگه عصبانی بشه ینی دوستت داره حالا بازم نمیشه نظر صد در صد داد بستگی داره که خودش حرفی از آینده زده یا نع

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد، کاش می‌آمد و از دور تماشا میکرد