چن وقت پیش یه دعوای مضخرفی داشتیم سره هیچی زد سیاه و کبودم کرده بود ادعاشم میشه ک دوسم داره عاشقمه....بعد چند روز دیگ بخشیدمش دوباره مجدد امروز من پشت فرمون بود دم در مغازش رفتیم گفت خاموش نکن از بس اخلاقش گوهه ادم هول میکنه دیگ منم ماشینو خاموش کردم زد کلیدو دراور زد زمین شکست ...گفتم خاک تو سرت اره میری دیگه با عن میری زدی سوئیچو شکستی اومد یه مشتی زد تو بازوم ...دوس داشتم خفش کنم دوس دارم دیگ سر به تنش نباشه...امیدمو برا ادامه زندگی باهاش از دست دادم اصلا دیگ نمیخامش...نمیدونم واقعا بچه ها حالم خیلی بده فقط تا الان نشستم و گریه کردم...خداااا فقط خودش یه راهی جلوم بزاره ازش میخام بتونم جدا بشم ازش...انگار تو باتلاق گیر کردم بچه ها حالم خیلی بده خیلی واقعا تو راهی موندم چیکار کنم ...الان ک تایپ میکنم چشام پر اشکه دلم خونه فقط...جدیدا خیلی هااار شده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.