2777
2789
عنوان

میخام جدا بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1332 بازدید | 109 پست
اخه اجی ادم نمیتونه هیچی نگه اصلا نمیتونم

خب مشکل همینجاست عزیزم

شما تصور کن این موقعیت اتفاق افتاده و شما ناخواسته ماشینو خاموش کردی 

بعد همسرت اومد زد سوییچو شکوند

اگه مثلا بجای اون حرفا بهش میگفتی، ببخشید هول شدم ماشین خاموش کردم

و بعدش سکوت میکردی

فک میکنی عکس العملش چی بود؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی مردا چه موقعی دست رو خانمشون بلند میکنن؟وقتی احساس ضعف کنن!وقتی فک کنن از نظر روانی از خانمشو ...

اخه خب خاموشش کردم ک کردم مگه چی میشع؟از بس هی از رانندگیم ایراد میگیره اصلا اعتماد بنفس ندارم...خیلی حالم بده

خب مشکل همینجاست عزیزمشما تصور کن این موقعیت اتفاق افتاده و شما ناخواسته ماشینو خاموش کردی بعد همسرت ...

نمیدونم...اونموقع اینقدر از دستش کفری میشم ک مبخام سر ب تنش نباشه چه برسه بگم ببخشید 

اخه خب خاموشش کردم ک کردم مگه چی میشع؟از بس هی از رانندگیم ایراد میگیره اصلا اعتماد بنفس ندارم...خیل ...

خب میدونم عزیزم 

هول کردی خاموش کردی، هیچ اتفاق بدی هم درواقع نیوفتاده

ولی همسرت عکس العمل خوبی نداشته به قضیه

حالا شما که اشتباهی مرتکب نشدی، ولی واسه اینکه اون لحظه همسرت از کوره درنره یکم خودتو کنترل میکردی

بعدا که رفتین خونه هندونه میزاشتی زیر بغلش که هواتو بیشتر داشته باشه

خدا وقتی امتحانی ااز آدم میگیره، قطعا قبلش قدرت انجامشو بهش میده!

اخه این امتحان بود؟من حقم اینجور زندگی نبود همچین مردب نبود میدونست ک من بابامم یکم باهام با تن صدای بلند حرف میزد میشیتم گریه میکردم دیگ اینکه پسر مردمه...ک برگرده بمن بگه ننه جن...ده😭

ولی اصلا به جدایی فک نکن

ابدا ارزششو نداره

اگه جداشی، بعدا که آبا از آسیاب افتاد و هیجانات و لج بازیا خاموش شدن

شبا که از همه کارا فارغ میشی، تازه یادت میاد که چقد مهربون بود کاش الان کنارم بود، درسته دست روم بلند کرد ولی عوضش خوبیا دیگه که داشت

خب میدونم عزیزم هول کردی خاموش کردی، هیچ اتفاق بدی هم درواقع نیوفتادهولی همسرت عکس العمل خوبی نداشته ...

اخه سوئیچو در اورد پرت کرد کف ماشین ک شکست اخه خدا از زمین ورشداره ایشالا مگه چکارش کردم ک اینجوری کرد ؟واای ک اینقدر دلم میسوزه میخام فقط تا خوده صبح گریه کنم ک سبک بشم...روانی دو قطبی خردادی عن

ولی اصلا به جدایی فک نکنابدا ارزششو ندارهاگه جداشی، بعدا که آبا از آسیاب افتاد و هیجانات و لج بازیا ...

خوبیش بخوره تو سرم من در حقش کم لطف نمیکنم ک هر شب پای چلاقشو دراز میکنه ماساژش میدم کفش پاش میکنم جوراباشو پاش میکنم دم ب دیقه مهمون دعوت میکنه مثل کوزت ب مهمونا میرسم منم کم براش نذاشتم احترام خانوادشو دارم ...اگ اون خوبیایی داره من صد برابرشو براش انجام میدم ک الان باید اینجوری دستمزدمو میذه