2777
2789
عنوان

رتبه کنکور

807 بازدید | 42 پست

سلام دوستان 

رتبم شد ۷۱۲۸ انسانی منطقه دو 

داغون ترینم:) شهر خیلی دور هم نمیتونم برم:) 

یکسال هم مجدد نمیخوام تکرار کنم 

بنظر شما با این شرایط چه رشته های میتونم بیارم 

آیا سمت کرج قزوین قم تهران امید داشته باشم؟!:)))

شاید چرخ‌هامون پنچر شد و نشد برسیم به فردا.چمونه که اینقدر سختش می‌کنیم؟

توروخدا بگید که امیدوار باشم:)))) 

خیلی حالم بده خیلی 

خانوادمو که میبینم دلم مرگ میخواد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رتبه کشوری ات رو بگو تا بگم کجا قبول میشی

واسه تجربی هم میتونی بگی؟

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

توروخدا بگید که امیدوار باشم:)))) خیلی حالم بده خیلی خانوادمو که میبینم دلم مرگ میخواد

اسی این چه حرفیه ؟؟؟ 

معلومه قبول میشی 

من دختر دایی ام ۲۰ هزار منطقه ۲ شد پرستاری دولتی قبول شد 

تو که رتبه ات خیلی خوبه حتما قبولی 

دختران مازندران🌱 کاربری دست ۳ تا دختر خاله هست😎
اسی این چه حرفیه ؟؟؟ معلومه قبول میشی من دختر دایی ام ۲۰ هزار منطقه ۲ شد پرستاری دولتی قبول شد تو که ...

میشه ب منم کمک کنی رشتم تجربی

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

آره

۳۷۷ هزار رتبه کشوری

رتبه کشوری ات رو بگو تا بگم کجا قبول میشی

مگه رتبه در سهمیه ملاک نیست؟! 

رتبه کشوری بدون اعمال سهمیه 20371

اسی این چه حرفیه ؟؟؟ معلومه قبول میشی من دختر دایی ام ۲۰ هزار منطقه ۲ شد پرستاری دولتی قبول شد تو که ...

من انسانیم آخه:))) 

نمیدونم 

در به در دنبال یه مشاور برا انتخاب رشتم چون شنیدم مشاور خوب خیلی تاثیر داره 

ایشالا خدا از دهنت بشنوه و برم دانشگاه