2777
2789

کسایی که کنکوردادن اگه نصیحتی داریدوهرنکته ای که خودتون رعایت نکردیدوبه بقیه بگیدکه درس عبرت شه(میدونم الان حال خیلیاتون روبه راه نیست، ایشالله بهترینانصیبتون بشه) 

امروزسخت بود، فرداسخت تره..ولی پس فرداروزقشنگیه. خیلیافرداعصرمیمیرنـ! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید خیلی از کنکوری ها و دانش آموزا مخالف حرفم باشن.

بچه ها منم‌ مثل شما همینجا درس خوندم ، کنکور باعث شد کلی افسردگی بگیرم ،کلی ناحقی دیدم، کلی شرایط مزخرف بود ، سهمیه های بی رحمانیه و.‌‌.. آخرشم به چیزی که میخواستم راستش نرسیدم 

اما گاهی ما یقه همه رو میگیریم جز خودمون، شاید بعضی از نتایج دلیل کم کاری و کاهلی خودمون بوده(دیگه نباید انتظار داشت سنجش مفت بیاید بگه برو پزشکی بخون)

یا بعضی وقتا کمالگرایی باعث میشه ما بیشتر از توان خودمون از خودمون انتظار داشته باشیم.

یا مثلا واقعیت ها رو نپذیریم بچه ها ، مثلا بچه ها عادیه کسی که ریاضی رو از پایه ضعیفه و بیشتر از ۵ درصد نمیتونه خودش رو بالا بیاره موفق نشه .و اینا واقعیت هایی هست که باید پذیرفته بشه . قطعا ارزش شما رو یه امتحان ۴ ساعته مشخص نمیکنه و قطعا ماها توی زمینه های متفاوتی میتونیم بهترین خودمون بشیم ، پس اگر نتیجه مطلوبی نگرفتید به قلبتون نگاه کنید و بدونید که ارزش شما خیلی بیشتر از این حرفاست که مثلا بخاطر یه امتحان بلایی سر روح‌ و جسم با ارزش خودتون بیارید ❤️ فراموش نکنید کنکور بخشی از زندگیه نه کل زندگی❤️

امیدوارم همتون به بهترین خودتون تبدیل بشید🌹

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

سلام رفقا ، طرف صحبت من دوستانی هستند که امسال رتبه 8۰ هزار تا ... رو کسب کردند و رتبه اشون افتضاح شده، چیزی که می‌خوام بگم تجربه خودم، دوستانم ، فامیل، و کسی هست که حتی تا ۱ قدمی مهاجرت رفت به عشق رشته های تاپ(خودم).

دوستان شرط تغییر و لازمه ی تغییر پذیرش هست که متاسفانه خیلی از دوستان نمی‌خوان بپذیرن، دوست عزیزی که پایه ی ضعیفی. داری ، درصد منفی زدی ، رتبه صد هزار کسب کردی ، اصلا امسالم پشت کنکور موندی ، روزی ۱۰ ساعتم خوندی،(که اصلا شرایط جوی پشت کنکور ، جوری نیست که بخوای فیکس و بدون اختلال درس بخونی)

مگه سال آینده رتبه صد هزار رو چقدر میخوای معجزه کنی و تغییر بدی نهایت ۳۰ هزار تا .

چرا عمر خودت رو هدر بدی و نری دنبال استعدادت؟؟

از نظر من پشت کنکور موندن برای عزیزانی هست که به خودشون دروغ نمیگن، ضعف های خودشون رو میشناسن، پایه معقولی دارن و درصد های منی ۲۰ و منفی ۱۰ ندارن.

روحیه جنگی و پشت کنکور موندن دارن، و اختلاف نجومی با رتبه مورد نظر خودشون رو ندارن ته ته اختلافشون ۱۵ هزارتاس مثلا.

(البته استثنا هم وجود داره که طرف سال اول مثلا ۸۰ هزار شده ولی سال دوم/ سوم پزشکی آورده) 

من طرف صحبتم عزیزانی هستند که به خودشون دروغ میگن .

امیدوارم تاپیکم تلنگر خوبی باشه و به خودتون بیاید❤️

چون هیچ مشاوری قرار نیست بهتون حقیقت رو بگه ، چون میری بهش میگی خانم/ آقا من ۱۰۰ هزار شدم ممکنه سال دیگه پزشکی بیارم ؟؟

اونم میگه آره عزیزم با تلاش، بله من میگم با تلاش میشه، ولی باید همه شرایط رو سنجید و به خودت دروغ نگی ❤️💚

شایدم مخالف حرف باشید الان، حرفمم براتون تلخ باشه، حتی بهم توهین هم بکنید، ولی این تاپیک رو ذخیره کن، یا سال بعد بهت افتخار میکنیم و موفق شدی با همه‌ی سختی ها، یا تازه به حرف من رسیدی ❤️💚

دمتون گرم🌹❤️

متن یکی از تاپیکام که چند وقت پیش زدم💚✅

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚