2777
2789

میشه بگین این لباس چطوری جلوش این مدل وایستاده؟ 

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم اگه بلدین بگین بهم کسی رو ندارم ازش بپرسم

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
همینو گوگل لنز بزن برو یوتیوب آموزش ببین

جدا چجوری؟ 

فکر کنم مثل پیلی به جای اینکه از بالای لباس پیلی بده از پایین لباس پیلی زده

ااره خودمم حدس زدم ولی دقیق نمیدونم چی کار کنم

ببین مثلا سرچ کن پایین لباس چجور اضافه کنم و پیلی بدم توضیحاتشو بخون

اهان باشه عزیزم ❤❤❤

جدا چجوری؟

برو توی گالری گوشیت عکس رو باز کن توی گزینه های اون عکس چیزی شبیه علامت دوربین عکاسی هست بزن میاد

یا توی گوگل بزن آموزش گوگل لنز میاره

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .