2777
2789
عنوان

امسال میرم دهم ولی خیلی استرس دارم

1117 بازدید | 21 پست

من رشته تجربی انتخاب کردم، از سختیشم خبر دارم. معدلم تا الان پایین تر از ۱۹ نبوده. میترسم امسال افت تحصیلی داشته باشم یا نتونم امتحان نهاییا رو خوب بدم...آخه خیلیا میگن ما مثلا توی فلان درس عالی هستیم ولی نمره کم گرفتیم توی امتحان.

میشه راهنمایی کنید چیکار کنم که معدل ۱۹ یا ۲۰ داشته باشم؟ از تجربتون بگید.

کاربری دست من و خواهرمه 🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین کاری به بقیه نداشته باش سوالا درسته آسون نبود ولی در این حدم که اینا میگن نبود ، اگه مفاهیمو دقیق و کامل بفهمی کتابو کامل بخونی و تمریناشو حل کنی ، تست و تمرین داشته باشی مطمئن باش بهترین نمره رو میگیری ، اگه معلمای مدرسه خوبن که هیچی اگه نه برو کلاس بیرون 

عزیزم اوایلش طبیعیه اگه یه مقدار افت داشته باشی تا روش مطالعه دروس و نحوه درس خوندن و تست زدن رو یادبگیری زمان میبره .

نکته مهم در مورد زیست اصلا به صورت یه درس حفظی بهش نگاه نکن سعی کن کاملا بفهمیش و تا جای ممکن مفهومی بخون به مرور با تست زدن به متن اصلی هم‌مسلط میشی از اول خودتو خیلی درگیر حفظ قید و استثنا نکن.

قبل از اموزش مدرسه سعی کن حتما یه نگاه به درسی که میخوان بدن بکنی و یه بار روزنامه وار بخونیش این خیلی مهمه 

حجم مطالب و اهمیت درسا بیشتر از راهنماییه پس مستلزم اینه زمان بیشتری برای مطالعه بذاری از همون روز اول درسا رو کم کم بخون سنگین نشه 

بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که دو سه تا از درسای مهم رو مثل زیست و شیمی رو با قلم چی پیش بری ازموناشو خل کنی تا یکم راه بیوفتی بعد از یازدهم کلشو بدی 

امتحانای نهایی هم بهتره هر درسی رو از هر کتابی که خوندی بری سراغ سوالای نهاییش که با نوع سوالاش آشنا بشی کتابای شب امتحانو از همین اول بخر و پیش برو 

خیلی کلی توضیح دادم بازم اگه سوال داری درخدمتم