خانوما ما پنج سال هست که ازدواج کردیم یدونه هم بچه داریم ، همسرم خبرمرگش قبل از من یه دوست دختر داشته ، نمیدونم چی بینشون بوده و چی شده که به ازدواج ختم نشده رابطشون ، خودش که گفت خانوادم راضی نشدن و قصدم ازدواج نبود باهاش ، بعد ازدواجمون تو همون عقد چند باری دیده بودم که اون دختره مزاحم زندگیمه ولی خب زیاد زوم نشدم روش ، مثلا پیج فیک میزد مینوشت یه سال پیش یه ادم خیلی مهم تو زندگیم بود ! و با همون پیج به من درخواست میداد ، یا مثلا بیوش رو با بیوی همسر من ست میکرد و از این قبیل رفتارا
گذشت و گذشت تا امشب من گوشی همسرمو برداشتم که تو اینستا یه پیجی رو نگاه کنم ، بعد همین که تو سرچ ها یه حرفی رو زدم دقیقا پیج دختره اومد بالا 😐 یعنی اینکه اینقدر سرچ کرده بودتش که دقیقا همون اول بود !
قبلا هم همش گوشیش دستم بود زده بودم که چکش کنم ببینم سرچ میکنه یا نه ، همیشه بعد اینکه همه اسمو تایپ میکردم میاورد ، یعنی اینکه کلا پیگیرش نبوده مطمئنم
من فقط چپ چپ نگاهش کردم نتونستم هیچ کاری بکنم و گوشیو خاموش کردم دادم بهش رفتم اشپزخونه و گذاشتم بدونه که فهمیدم اره تو همچین کاری کردی
بعد که گوشیشو باز کرد کلا بهم ریخت و گوشیشم هال جا گذاشت بدون هیچ حرفی رفت خوابید ! یعنی رسما فرار کرد از دستم
حالا میشه بگین من فردا صبح چجوری رفتار کنم باهاش ؟
میدونم مطمئنم هیچ ارتباطی باهم ندارن هیچ و هیچ و هیچ ، ولی خب از این به بعدش رو مطمئن نیستم ، نمیخوام فردا اتفاقی بیوفته و بگم کاش همون موقع با توپ و تشر ادمش میکردم
چه کنم به روش بیارم یا نه بذارم خودش توضیح بده ؟🥲