2777
2789
عنوان

خیلی اتفاقی متوجه خیانت همسرم شدم

1038 بازدید | 51 پست

خانوما ما پنج سال هست که ازدواج کردیم یدونه هم بچه داریم ، همسرم خبرمرگش قبل از من یه دوست دختر داشته ، نمیدونم چی بینشون بوده و چی شده که به ازدواج ختم نشده رابطشون ، خودش که گفت خانوادم راضی نشدن و قصدم ازدواج نبود باهاش ، بعد ازدواجمون تو همون عقد چند باری دیده بودم که اون دختره مزاحم زندگیمه ولی خب زیاد زوم نشدم روش ، مثلا پیج فیک میزد مینوشت یه سال پیش یه ادم خیلی مهم تو زندگیم بود ! و با همون پیج به من درخواست میداد ، یا مثلا بیوش رو با بیوی همسر من ست میکرد و از این قبیل رفتارا

گذشت و گذشت تا امشب من گوشی همسرمو برداشتم که تو اینستا یه پیجی رو نگاه کنم ، بعد همین که تو سرچ ها یه حرفی رو زدم دقیقا پیج دختره اومد بالا  😐 یعنی اینکه اینقدر سرچ کرده بودتش که دقیقا همون اول بود !

قبلا هم همش گوشیش دستم بود زده بودم که چکش کنم ببینم سرچ میکنه یا نه ، همیشه بعد اینکه همه اسمو تایپ میکردم میاورد ، یعنی اینکه کلا پیگیرش نبوده مطمئنم

من فقط چپ چپ نگاهش کردم نتونستم هیچ کاری بکنم و گوشیو خاموش کردم دادم بهش رفتم اشپزخونه و گذاشتم بدونه که فهمیدم اره تو همچین کاری کردی  

بعد که گوشیشو باز کرد کلا بهم ریخت و گوشیشم هال جا گذاشت بدون هیچ حرفی رفت خوابید ! یعنی رسما فرار کرد از دستم

حالا میشه بگین من فردا صبح چجوری رفتار کنم باهاش ؟

میدونم مطمئنم هیچ ارتباطی باهم ندارن هیچ و هیچ و هیچ ، ولی خب از این به بعدش رو مطمئن نیستم ، نمیخوام فردا اتفاقی بیوفته و بگم کاش همون موقع با توپ و تشر ادمش میکردم

چه کنم به روش بیارم یا نه بذارم خودش توضیح بده ؟🥲

باهاش حرف نزن حالت بی اهمیتی نسبت بهش داشته باشاینطوری خودش میاد توضیح میده

خیلی رفیقیم باهم ، میدونم توضیح میده ولی خب اگه توجیه کنه کارشو یا بگه همین جوری زدم و اینا چی بگم ؟ بازم کاری نداشته باشم ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی رفیقیم باهم ، میدونم توضیح میده ولی خب اگه توجیه کنه کارشو یا بگه همین جوری زدم و اینا چی بگم ؟ ...

ب روش بیار.

اگه گفت همینجوری زدم بگو خب لابد تو فکرته ک پیجشو سرچ کردی برای من همین دیدن پیجشم یعنی خیانت و این حرفا کولی بازی درآر  یکی دو روز سر سنگین باش پر رو نشه فک کنه خیلی حساس نیستی 

ب روش بیار.اگه گفت همینجوری زدم بگو خب لابد تو فکرته ک پیجشو سرچ کردی برای من همین دیدن پیجشم یعنی خ ...

در چه حد کولی بازی ؟ مثلا تهدیدش کنم به خیانت متقابل اینا ؟ یا به طلاق و ترک کردنش ؟ میخوام قشنگگگگگگگگ بترسونمش 

خیلی رفیقیم باهم ، میدونم توضیح میده ولی خب اگه توجیه کنه کارشو یا بگه همین جوری زدم و اینا چی بگم ؟ ...

ببین عزیزم تو با فرض اینکه این خانوم تو گذشته همسرت بوده سختگیری نکردی

الآنم گذشته رو میشه بخشید ولی متاهلی که پیگیر یه خانوم دیگس یکم کار رو سخت می‌کنه از رو شناختی که از همسرت داری رفتار کن با سیاست باش من خودم هیچوقت کار رو با دعوا پیش نمی‌برم اینطوری فقط خودت اعصابت بهم می‌ریزه به حرفاتم توجه نمیشه 

عزیزان کاربری دست دو نفره اگر تاپیکا هماهنگی نداره فکر نکنین سرکارین😂

در چه حد کولی بازی ؟ مثلا تهدیدش کنم به خیانت متقابل اینا ؟ یا به طلاق و ترک کردنش ؟ میخوام قشنگگگگگ ...

کلا اگه من جات بودم نمیذاشتم بخوابه با لگد از رو تخت شوتش میکردن تو کوچه 😂

ولی حالا چیز مهمی نیست بابا شاید محض کنجکاوی خواسته ببینه فقط ولی تو فردا کلا اصلا تو صورتشم نگا نکن 

بعد همینجور ک کارای منزلو انجام میدی چیزا رو بکوب بهم بفهمه انبار باروتی😂

بعد یهو استارت بزن بگو از حالا ب بعد ی روی دیگه ی منو میبینی 

و این حرفا 

بگو من در مقابل خیانت هیچ وقت ساکت نمی ایستم و...

ببین عزیزم تو با فرض اینکه این خانوم تو گذشته همسرت بوده سختگیری نکردیالآنم گذشته رو میشه بخشید ولی ...

من کاملا طرفدار رفتار با سیاستم ولی باور کن این مورد رو نمیشه با گفت و گوی منطقی پیش برد باید مثل یه خط قرمز وحشتناک درموردش فکر کرد و رفتار کرد .

باید همسرش اینو با عمق وجودش حس کنه ک این مورد برای یه خانم کاملا غیر قابل بخشش

وقتی تو با صحبت آروم این حرفو میزنی فقط گفتی اون حرفو بهش ولی وقتی با رفتارت اینو نشون بدی موضوع رو درک میکنه

ببین عزیزم تو با فرض اینکه این خانوم تو گذشته همسرت بوده سختگیری نکردیالآنم گذشته رو میشه بخشید ولی ...

نه خب رابطه‌ش قبل ازدواجمون اصلا مهم نبود برام ، به خودشم گفتم همیشه ، ولی دختره ول کن نبوده تو همه این سالا همش پاپیچ شوهرم بوده و من بازم ساکت بودم و میگفتم حساس نشم آتو دستش بدم ، دختره این پیجشو تازه زده ، فکر کنم تو قسمت پیشنهادات اینا دیده که یادش افتاده ، وگرنه تو همه این سالا هیچی ندیده بودم ازش 🥲

اینکه خیانت نیست 

بنده خدا ازسر کنجکاوی سرچ کرده

شاید منم جای شما بودم ناراحت میشدم 

ولی از بیرون که نگاه میکنم جای ناراحتی نیست

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

کلا اگه من جات بودم نمیذاشتم بخوابه با لگد از رو تخت شوتش میکردن تو کوچه 😂ولی حالا چیز مهمی نیست با ...

من بچه کوچیک دارم نمیتونم صدامو بلند کنم میترسه از صدای بلند وگرنه کشته بودمش تا الان 🥲

حتما همین کارو میکنم که به خودش بیاد