2777
2789
عنوان

خیلی اتفاقی متوجه خیانت همسرم شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1056 بازدید | 51 پست
نه خب رابطه‌ش قبل ازدواجمون اصلا مهم نبود برام ، به خودشم گفتم همیشه ، ولی دختره ول کن نبوده تو همه ...

شاید هم چون سیستم اینستا اینجوریه مخاطبین و آشناها رو بالا میاره شما سرچ زدی بالا اومده

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم هیجی نگو..هیچکاری ام نکن

خدا لعنت کنه این جونورای عوضیو ک دست از زندگی آدم‌ متاهل نمیکشن

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

من کاملا طرفدار رفتار با سیاستم ولی باور کن این مورد رو نمیشه با گفت و گوی منطقی پیش برد باید مثل یه ...

فهمیدم ، ممنونم از راهنماییتون ، همون سلیطه بازی خودمو درمیارم میشورمش قشنگ که بفهمه چقدر گند زده به اعتمادم 🥲

اینکه خیانت نیست بنده خدا ازسر کنجکاوی سرچ کردهشاید منم جای شما بودم ناراحت میشدم ولی از بیرون که نگ ...

اخه بحثم اینجاست که چرا ؟ چرا باید سرچ کنه ؟ خیانت فقط به اینه که بره بخوابه باهاش ؟ چه میدونم اخه تو مغزش چی هست ، منو جاش میذاره یا نه ، در طول روز بهش فکر میکنه یا نه ، یه سرچ ساده نیست وقتی اینجوری بهش نگاه کنیم 🥲

هیچوقت تهدید به خیانت متقابل نکن ارزشت میاد پایین

میدونم ، ولی نقطه ضعفش از دست دادن منه ، اینکه من به یکی یه ذره محبت اضافه کنم میترکه از حسودی ، میخوام پا بذارم رو غرورش 

شاید هم چون سیستم اینستا اینجوریه مخاطبین و آشناها رو بالا میاره شما سرچ زدی بالا اومده

این پیجش رو تازه زده ، پابلیک هم هست میشه پیج خصوصیشم راحت پیدا کرد ، برای منم اومده بود تو پیشنهادات من حذفش کردم همون موقع هم گوشی اونو سرچ کردم ببینم برای اونم اومده دیدم نه چیزی نیست ، یه پیجی رو خیلی سرچ بزنی حرف اولشم بنویس همونو برات میاره اولِ لیست 🥲 

بنظرم هیجی نگو..هیچکاری ام نکنخدا لعنت کنه این جونورای عوضیو ک دست از زندگی آدم‌ متاهل نمیکشن

خاک بر سرش کنن ، همه تلاششو کرده کپی من بشه قیافش ، دلم میسوزه براش همیشه دعا کردم شوهر کنه سرش به زندگی خودش باشه نکبت

میدونم ، ولی نقطه ضعفش از دست دادن منه ، اینکه من به یکی یه ذره محبت اضافه کنم میترکه از حسودی ، میخ ...

نه هیچوقت به زبونت نیار بزار تو چشمش تو پاکترین زن دنیا باشی

تهدید  به طلاق بکن اون زیاد نگو که عادی بشه 

ولی اصلا نگو منم بهت خیانت میکنم خیلی این حرف سنگینه بالاخره اون شوهرته دعوای بدی میشه ها 

مردا نمیتونن تحمل کنن این حرفارو 

بخدا من شمارو نمیشناسم خودم مجردم بخاطره خودت میگم نگو اینو 

انشالله که چیزی نیست و شوهرت تا ابد بهت متعهده