دیگه موندم چکار کنم با تمام فامیل قطع رابطه کردم فقط خونه ی برادرشوهر می رم اونم با اصرار شوهرم اینقدر که دخترم شیطون بهونه گیر لجباز هست ...تمام اسباب بازی هاش رو میشکنه به حرفم گوش نمیده هرجا می ریم همه باید همه چیز مال اون باشه باهامون دعوا می کنه دیگه خستم بریدم نمی دونم چکار کنم .۵سالشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم گاهی میزنم کجا میترسه دیگم زورم بهش نمیرسه قد وهیکلش بزرگ هست همش چند سانت ازم کوتاه تره
پدرش رو بنداز جلو
من فقط با شوهرم تهدید میکنم چون ماها زور زدن نداریم ولی مثل چی از شوهرم میترسه با اینکه کتکم نمیخوره ولی چون یکی دوبار طعم کتک های باباش رو چشیده خیلی حواسش جمعه
اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂
عین دختر من خدایا میخواد بره هفتم .خودم همه چیو توضیح دادم براش در موردش .مدیر گف امتحانی میاریمش کن ...
بزار دولتی
من تا پسرم غیر انتفاعی بود خیلی آذیت میشدم گذاشتم دولتی پارسال راحت شدم مدیر چند بار من رو خواست منم گفتم میرم اداره شکایت میکنم شما موظفید بچه معلول رو هم پذیرش کنید این که بیش فعالی داره
اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂
بزار دولتی من تا پسرم غیر انتفاعی بود خیلی آذیت میشدم گذاشتم دولتی پارسال راحت شدم مدیر چند بار من ر ...
من همیشه سرم پایینه ببخشید میگم
خودم از لحاظ روحی داغونم
ولی برای بلوغ که گفتی منم دیدم پسرم بدنش مودراورده ولی دیگه علامتی ندیدم دکترم بردم دیده گفته طبیعی هست ومشکلی نداره فقط چاق نشه اگه تجربه داری برام تو خصوصی بنویس