2777
2789
عنوان

بنظرتون دخترم بیش فعاله

| مشاهده متن کامل بحث + 1890 بازدید | 151 پست
یا خدا 😢 خودش ضرره که این خودش بیماری محسوب میشه، همش گرسنس میخوره؟ پسر من گرسنس نمیخوره میشه پوست ...

ریسپریدون رو باید بدی یا میخای قطع کنی اصولی قطع کنی 

اول نصف بعد یه چهارم بعد قطع 

ریتالین رو میتونی روزای پنجشنبه و جمعه ندی ولی شنبه نمیتونی یهو یکی بدی باید از نصف شروع کنی 

تابستونا هم چون چهار ماه نمیدی باید کم کم قطع کنی نه یهو 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
ریتالین بیشتر برای افزایش تمرکز و توجه و دقتهریسپریدون نمیخوره؟ این قرص برای بیقراری، پرخاشگری، قلدو ...

دختر من نه ریتالین نه ریسپرو نه هیچی روش نساخته و جواب نداده

♥️با افتخار معلم هستم ♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم گاهی میزنم کجا می‌ترسه دیگم زورم بهش نمی‌رسه قد وهیکلش بزرگ هست همش چند سانت ازم کوتاه تره

پدرش رو بنداز جلو 

من فقط با شوهرم تهدید میکنم چون ماها زور زدن نداریم ولی مثل چی از شوهرم میترسه با اینکه کتکم نمیخوره ولی چون یکی دوبار طعم کتک های باباش رو چشیده خیلی حواسش جمعه 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
ریسپریدون رو باید بدی یا میخای قطع کنی اصولی قطع کنی اول نصف بعد یه چهارم بعد قطع ریتالین رو میتونی ...

خب تابستون من با پسرم باز درس کار میکنم اخه

از اردیبهشت تعطیلن ولی من کتاب آموزشی کلی باهاش کار میکنم

آخه دوزشون بالا نیست هر دو نصف

تو مدرسه بچه ها رو اذیت می‌کنه ؟تو کلاس رفتارش چطوره

هیچ دوستی نداره 

از بس خبر کشه 

تن صداشم بلنده 

😭😭😭😭 اگه تقصیرم نداشته باشه از بس داد و هوار میکنه که مقصر بشه 

پسر من کلاس اول فاجعه بود دو بار مدرسه عوض کردم کلاس دوم و سوم کرونا شد و مجاری کلاس چهارم هر روز زن ...

عین دختر من خدایا 

میخواد بره هفتم .

خودم همه چیو توضیح دادم براش در موردش .

مدیر گف امتحانی میاریمش کنارشم خودم ، اگه جواب داد بمونه نداد هم بیاد مدرسه درحد ی آزمونی چیزی 

راهی ندارم دیگه 

♥️با افتخار معلم هستم ♥️

پدرش رو بنداز جلو من فقط با شوهرم تهدید میکنم چون ماها زور زدن نداریم ولی مثل چی از شوهرم میترسه با ...

پسر من از هیچکس نمیترسه ولی اگه بد برخورد کنیم مخصوصا شوهرم مثل داد و بیداد انچنانی یا کتک و تهدید  حالش خراب میشه اصلا یه وضعی دلمون میسوزه براش

خب تابستون من با پسرم باز درس کار میکنم اخهاز اردیبهشت تعطیلن ولی من کتاب آموزشی کلی باهاش کار میکنم ...

اگه درس کار می‌کنی هر روز بده 

ولی من کار نمیکنم میگم مغزش استراحت کنه 

ریاضی کار میکنم اونم روزی نیم ساعت که بدون دارو هم جواب میده

دختر من نه ریتالین نه ریسپرو نه هیچی روش نساخته و جواب نداده

چند نوع ریتالین داریم زیاده بالاخره از همخانواده ریتالین یکیش میسازه دیگه

ریتالین کلا خارجیه

ولی ایرانی ریتالین زیاده 

سرچ کنی متوجه میشی

ریسپریدون هم تا 2سال پیش به پسر منم نمیساخت الان مشکلی نداره

عین دختر من خدایا میخواد بره هفتم .خودم همه چیو توضیح دادم براش در موردش .مدیر گف امتحانی میاریمش کن ...

بزار دولتی 

من تا پسرم غیر انتفاعی بود خیلی آذیت میشدم گذاشتم دولتی پارسال راحت شدم مدیر چند بار من رو خواست منم گفتم میرم اداره شکایت میکنم شما موظفید بچه معلول رو هم پذیرش کنید این که بیش فعالی داره 

بزار دولتی من تا پسرم غیر انتفاعی بود خیلی آذیت میشدم گذاشتم دولتی پارسال راحت شدم مدیر چند بار من ر ...

من همیشه سرم پایینه ببخشید میگم 

خودم از لحاظ روحی داغونم 

ولی برای بلوغ که گفتی منم دیدم پسرم بدنش مودراورده ولی دیگه علامتی ندیدم دکترم بردم دیده گفته طبیعی هست ومشکلی نداره فقط چاق نشه اگه تجربه داری برام تو خصوصی بنویس 

چند نوع ریتالین داریم زیاده بالاخره از همخانواده ریتالین یکیش میسازه دیگهریتالین کلا خارجیهولی ایران ...

ریتالین خارجی میدادم اثر نداشت .

دکترش گف چون قرص تشنجش سنگین هست اثر اونو از بین میبره

♥️با افتخار معلم هستم ♥️