دیگه موندم چکار کنم با تمام فامیل قطع رابطه کردم فقط خونه ی برادرشوهر می رم اونم با اصرار شوهرم اینقدر که دخترم شیطون بهونه گیر لجباز هست ...تمام اسباب بازی هاش رو میشکنه به حرفم گوش نمیده هرجا می ریم همه باید همه چیز مال اون باشه باهامون دعوا می کنه دیگه خستم بریدم نمی دونم چکار کنم .۵سالشه
مادران لطفا تا جای ممکن دارو ندین . اول با مشاور کودک حل کنین. داروها شبیه مخدر میمونن. در صورتی که قطع بشن شرایط رو بدتر میکنن. بهترین راه حل رفتار درمانی و آگاهی هستش.
آق معلم .*. آینده به کاری که امروز انجام میدی بستگی داره .*.
اینو میدادم فقط ده روز مثل دیوانه ها شده بود خیلی دارو عوض کردم الان چه ساله ریتالین کلونیدین میخوره ...
کلونیدین بد نبود عوارض خاصی ندیدم فقط فکر کنم میخوابید ولی رو پسر من تاثیر خاصی نداشت 3سال و نیمگی دکتر داد یکی دیگه هم بود آ داشت خدایا چی بود الان یادم نیست
مادران لطفا تا جای ممکن دارو ندین . اول با مشاور کودک حل کنین. داروها شبیه مخدر میمونن. در صورتی که ...
آخه این نقص عملکرد مغز هستش وترسح کم هورمون دوپامین توی مغز وقتی یک مشکل جسمی هست آخه کدوم روان شناس یا رفتاردرمانی درستش میکنه اینجور کنید انگار ما خودمون نمیدونیم مثل اینه تب کنی بگی تب بر نخور
کلونیدین بد نبود عوارض خاصی ندیدم فقط فکر کنم میخوابید ولی رو پسر من تاثیر خاصی نداشت 3سال و نیمگی د ...
اگه اریپپرازول رو میگی که خوب نبود استراماکس هم همین طور بچه همش تو یخچال وگشنه بود وکلونیدین حتما باید نوار قلب بگیره آره بده رو شل وخواب آلو میکنه دیگه
آخه این نقص عملکرد مغز هستش وترسح کم هورمون دوپامین توی مغز وقتی یک مشکل جسمی هست آخه کدوم روان شناس ...
دوپامین عامل ترشحش فعالیت های فیزیکیه.
با کم کردن اسکرین تایم بچه ها و استفاده از کلاس های ورزشی با سطح فعالیت بالا میشه کنترل کرد.
دارو در موارد خاص و خیلی شدید داده میشه.
من ۶ ساله معلمم فقط یک دانش آموزم دارو میخورد و واقعا اثرات مخربش رو میدیدم. اما در اون مورد ناچار بود به مصرف. و اینکه این داروها نهایتا ۳ ۴ ساعت تمرکز و آرامش میده. بعدش چی؟
آق معلم .*. آینده به کاری که امروز انجام میدی بستگی داره .*.