2777
2789
عنوان

بنظرتون دخترم بیش فعاله

| مشاهده متن کامل بحث + 1890 بازدید | 151 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادران لطفا تا جای ممکن دارو ندین . اول با مشاور کودک حل کنین. داروها شبیه مخدر میمونن. در صورتی که قطع بشن شرایط رو بدتر میکنن. بهترین راه حل رفتار درمانی و آگاهی هستش.

آق معلم .*. آینده به کاری که امروز انجام می‌دی بستگی داره .*.
پسر شما چند سالشه خسته شدم اینقدر به خاطرش از بقیه عذر خواستم الان امشب هنوز نخوابیده گوشی دستشه دار ...

پسر من 7سالش تموم شده

ریسپریدون میخوره، یا اریپیرازول، فلوکستین چی؟ 

علایمش رو کامل بگو پسر من بیش فعال هست تا الان که یازده سالشه روز نیست که گریه نکنم

پسر منم 11 سالشه و بیش فعالی داره الان پنج ساله یه روزم دارو قطع نشده ریسپریدون میدم نصفی 

تو مدرسه هم ویاس سی 

والپراید سدیم هم دادم دو سال 

تو خونه خیلی خوب و مهربونه ولی مدرسه شاکین ازش 

دوست هم نداره اصلا 

درسشم عالیه جز ریاضی 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
اینو میدادم فقط ده روز مثل دیوانه ها شده بود خیلی دارو عوض کردم الان چه ساله ریتالین کلونیدین میخوره ...

کلونیدین بد نبود عوارض خاصی ندیدم فقط فکر کنم میخوابید ولی رو پسر من تاثیر خاصی نداشت 3سال و نیمگی دکتر داد یکی دیگه هم بود آ داشت خدایا چی بود الان یادم نیست

منکه که به جنون رسیدم

مادران لطفا تا جای ممکن دارو ندین . اول با مشاور کودک حل کنین. داروها شبیه مخدر میمونن. در صورتی که ...

آخه این نقص عملکرد مغز هستش وترسح کم هورمون دوپامین توی مغز وقتی یک مشکل جسمی هست آخه کدوم روان شناس یا رفتاردرمانی درستش می‌کنه اینجور کنید انگار ما خودمون نمی‌دونیم مثل اینه تب کنی بگی تب بر نخور 

مادران لطفا تا جای ممکن دارو ندین . اول با مشاور کودک حل کنین. داروها شبیه مخدر میمونن. در صورتی که ...

چه حرفا 

مثل اینکه به بیماری دیابتی بگی دارو نخور 

اینا مشکل مغزی دارن باید بخورن یا نورون ها رشد کنه 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
کلونیدین بد نبود عوارض خاصی ندیدم فقط فکر کنم میخوابید ولی رو پسر من تاثیر خاصی نداشت 3سال و نیمگی د ...

اگه اریپپرازول رو میگی که خوب نبود استراماکس هم همین طور بچه همش تو یخچال وگشنه بود وکلونیدین حتما باید نوار قلب بگیره آره بده رو شل وخواب آلو می‌کنه دیگه 

الان پسرتون چند سالشه من که ندادم یا کم دادم نشده به من گفتن تا بلوغ هشتاد درصد درست میشن ولی بعضی ه ...

پسر من کلاس اول فاجعه بود دو بار مدرسه عوض کردم 

کلاس دوم و سوم کرونا شد و مجاری 

کلاس چهارم هر روز زنک از مدرسه  

پارسال پنجم بود بهتر شد 

خدا امسال رو بخیر کنه که ششم هست 

پسر من خیلی دعوایی و قلدره تو مدرسه 

کلونیدین بد نبود عوارض خاصی ندیدم فقط فکر کنم میخوابید ولی رو پسر من تاثیر خاصی نداشت 3سال و نیمگی د ...

پسر من بردمش نوار و نقشه مغزی گرفتم دکتر گفت خیلی خفیف هست قرص ارپیپرازول داد شبی یک چهارم دیگه دکتر نبردمش 

الان مدتی هست پرخاشگر شده میبرمش پارک دیگران و اذیت می‌کنه یا میزنه می‌خوام ریسپریدون بهش بدم شبی نصف 

...
آخه این نقص عملکرد مغز هستش وترسح کم هورمون دوپامین توی مغز وقتی یک مشکل جسمی هست آخه کدوم روان شناس ...

دوپامین عامل ترشحش فعالیت های فیزیکیه. 

با کم کردن اسکرین تایم بچه ها و استفاده از کلاس های ورزشی با سطح فعالیت بالا میشه کنترل کرد. 

دارو در موارد خاص و خیلی شدید داده میشه. 

من ۶ ساله معلمم فقط یک دانش آموزم دارو میخورد و واقعا اثرات مخربش رو می‌دیدم. اما در اون مورد ناچار بود به مصرف. و اینکه این داروها نهایتا ۳ ۴ ساعت تمرکز و آرامش میده. بعدش چی؟

آق معلم .*. آینده به کاری که امروز انجام می‌دی بستگی داره .*.
اگه اریپپرازول رو میگی که خوب نبود استراماکس هم همین طور بچه همش تو یخچال وگشنه بود وکلونیدین حتما ب ...

به پسر من یه دوره سرترالین دادن ولی من ندادم بهش حس کردم الکی تجویز کرده 

فقط ریسپریدون میدم و موقع مدرسه ریتالین