2777
2789
عنوان

وسواس فکری نگو کنه بگو

69 بازدید | 6 پست

کسایی که وسواس فکری دارین سوالم اینه که چه غلطی باید بکنیم؟چرا این لامصب تموم نمیشه مشکل اینه راه حلش رو بلدم ولی رها نمیشم از دستش انگار گیر افتادم تو چرخه بدبختی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو صحبت و رفتار ام اینجوری هستی؟؟

وای اره هر حرفی میخوام بزنم سه ساعت می‌سنجم که غلطه یا درسته توی هر مشکلی نمیدونم چه راه حلی استفاده کنم راه حلا رو قاطی کردم تو تصمیم گیری مشکل پیدا کردم سر یه غذا خوردن که بخورم یا نه سه ساعت فکر میکنم احساساتم گنگ میشه نمیتونم توضیح بدم همین الان کلی حرف دارما پس ذهنم که واست توضیح بدم ولی نمیاد یا اینکه هست ولی نمیتونم توضیح بدم کلا پیچیدست همینا نیست فقط

وای اره هر حرفی میخوام بزنم سه ساعت می‌سنجم که غلطه یا درسته توی هر مشکلی نمیدونم چه راه حلی استفاده ...

منم دقیقا

عین یه بچه ضعیف شدم تو این زندگی سخت

چندین اختلال دارم که حالمو بد کرده از بچگی

منم دقیقاعین یه بچه ضعیف شدم تو این زندگی سختچندین اختلال دارم که حالمو بد کرده از بچگی

خیلی بده همش میترسم کنترل از دستم خارج بشه و خودمو ازم بگیره سخت ترش اینه ادم حتی نمیتونه این وضعیت رو توضیح بده چون گنگ میشه احساسات ادم و روز به روز محدودتر میشی انگار