2777
2789
عنوان

بنظرتون دخترم بیش فعاله

| مشاهده متن کامل بحث + 1890 بازدید | 151 پست
پسر من امسال کلاس اول میره شبی یک چهارم بهش میدم شما این هفت سال مدادم ریسپریدون دادی قطع نکردی؟بجز ...

همیشه ریسپریدون نصف دادم 

کلاس چهارم و پنجم در حد مرگ پرخاشگر شده بود نمی‌تونستم کنترل کنم دکتر شربت خارجی والپراید سدیم داد و پرخاشگریش کم شد و خودم چهار ماهی هست کم کم قطعش کردم 

ریتالین ده هم میخورد ولی کلاس پنجم یهو قد کشید و بلوغ شد دکتر ویاس داد که قوی تر باشه که این دو تا رو موقع مدرسه ها میدم 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه یکی بدم می‌خوابه ولی با نصف فقط آروم میشینه و عقلش کار می‌کنه تو خونه خودم میتونم هر کار کرد تحم ...

این که میگی عقلش کار کنه یعنی منظورت چیه همون مسخره بازی لودگی ببخشید به اصطلاح مثل شیرین عقلا می‌کنه 

صبح ها خیلی غصه میخورم سر این کارش 

گرسنه میشه غذا لب نمیزنه پیش متخصص کودکان و تغذیه بردم ماری نتونستن بکننخسته شدم دیگه گرسنه میشه نمی ...

پسر من باز میخوره 

بیست کیلو اضافه وزن داره 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
منم درس نداره نصف میدم مدرسه می‌ره صبح میگم یکی بخور بعد چهار ساعت نصفی بخور که دیگه میاد خونه با تو ...

زیاد میدی اکه اینجوری پیش بری موقع کنکور باید پنج تا بدی 

دوز داروهاش رو کم کن 

تابستون نده اصلا 

اول مهر و آبان نصف بده و بعد برسون به یکی 

این که میگی عقلش کار کنه یعنی منظورت چیه همون مسخره بازی لودگی ببخشید به اصطلاح مثل شیرین عقلا می‌کن ...

اره پسر من قبلاً حرف بی ربط زیاد میزد یا می‌خنده سر کلاس معلم رو مسخره می‌کنه به بچه ها کرم می‌ریزه 

البته من چون بی نهایت سخت گیرم نمیتونه خیلی مانور بده چون می‌دونه در حد مرگ کتک میخوره چند باری بترسونش حساب کار دستش میاد 

پسر من باز میخوره بیست کیلو اضافه وزن داره

یا خدا 😢 خودش ضرره که این خودش بیماری محسوب میشه، همش گرسنس میخوره؟ 

پسر من گرسنس نمیخوره میشه پوست استخونه، کمبود وزن داره

کیک، بیسکوئیت، نودل، این چیزا میخوره

با بدبختی زندهس 😭

خب رفتارهاش اوکی هست؟ 

یادمه دکتر بهم گفت ریتالین رو روزای تعطیل و تابستان نده من ریسپریدون رو یادم نیست ولی در مورد ریسپریدون هم همینکارو کردم

خوب دکتر گفت ریتالین عیب نداره اگه گاهی کمتر بدی دوز رو

همونم قاعده داره مصلا وقتی یکی میدی یهو نمیشه روز بعد ندی 

مثل ماشین که با دویست تا سرعت می‌ره یه جا میزنی رو ترمز و ماشین داغون میشه شما هم باید کم کم سرعت رو کم کنی تو دارو نه که درجا قطع کنی 

همونم قاعده داره مصلا وقتی یکی میدی یهو نمیشه روز بعد ندی مثل ماشین که با دویست تا سرعت می‌ره یه جا ...

مثلا 

اره پسر من قبلاً حرف بی ربط زیاد میزد یا می‌خنده سر کلاس معلم رو مسخره می‌کنه به بچه ها کرم می‌ریزه ...

منم گاهی میزنم کجا می‌ترسه دیگم زورم بهش نمی‌رسه قد وهیکلش بزرگ هست همش چند سانت ازم کوتاه تره