2777
2789

واس اینک باز میخام پسردار شم باور کنین این مسئله نه برا من مهمه ن خونواده همسرم اتفاقا 3تاخاهر شوهر دارم که اونام هرکدومشون 3تا پسر دارن منم 2تا پسر دارم جاریمم 3سال ک اومده 2ومین دخترشو حاملس باهم رفتیم غربالگری خودش اصرار کرد ماله اون انومالی بود ماله من ان تی دکتر گف 90درصد ماله من پسر باشه به اونم گف دختره هممون خیلی دخترشو دوس داریم خیلی عزیزه مادرشوهرم اینام اصن پسری نیستن همسرشم میگف کاش پسر شه زنم دس از سرما برداره خب خیلی خوبه ک دخترات خیلی عزیزن باور کنین بدنیا ک اومد براش کلی طلا اوردن حالا جوری ک من حسودیم شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکسی چیزیو ک نداره دوس داره من خودم برام دختر پسر فرق نداره اما باور کن هرگلی ی بویی داره

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
دیگه حتما پسرم دوست داره داشته باشه هرچندجدیدا دوست داشته باشی پسرداشته باشی جرمه

جرم نیسن افکار پشتش جرمه

که ۹۰ درصدشون با اینکه انکار میکنن اون تفکراتو دارن

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
تو ذهنش مقایسه میکنه دلش پسر میخواد چیکار به خانواده شوهر داره همین که گفته از سادگیش بود وگرنه آدم ...

اره خب شاید

ولی قربون دخترش برم من اخه دختر خیلی شیرینه کاش مهر مادری نبود بچه هامونو عوض میکردیم