nicotin مدیر عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 229 عنوان شغل پر پرستیژ | مشاهده متن کامل بحث + 1849 بازدید | 75 پست غیر از پزشکی و کارایه ازاد بنظرتون چه شغلی پرستیژ بالایی داره؟ دست از طلب ندارم تا کام من برآید🤜 1403/06/08 | 21:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nicotin مدیر استارتر عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 229 اگه بتونه طرف مطب بزنه و برای خودش کار کنه پرستیژ داره اره ولی دیگ کسی ب ماما مراجعه نمیکنه چون خانما اغلب سزارین میشن و متخصصین زنان جای اونا رو گرفتن دست از طلب ندارم تا کام من برآید🤜
sefidbarfi78 عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 2969 اتفاقا یه متخصص در نزدیکککک ترین فرد زندگیم و واقعا از نظر رفتاری داغون با اینکه خیلی دوسش دارم منم ... قطعا به فرد بستگی داره منم گفتم تو زندگیم پزشک نخاله زیاد دیدم ولی اکثر کسایی که دیدم خیلی با پرستیژ بودن و متشخص
nicotin مدیر استارتر عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 229 حالا برعکس من کل خانواده ام پزشکن و حتی پارتنر خودمم پزشکهکلا خانواده ی ما کلا سرشناسه و تا حالا بجز ... اره قابل احترامم ولی مثلا اکس خودم خلبانی میخوند همیشه رشته ی منو تحقیر میکرد دست از طلب ندارم تا کام من برآید🤜
ماهلین__ عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 9355 تویی که داری اینارو میگی قطعا دستت تو حوزه درمان نیست. همه تو بیمارستان ی تیمن اگ پرستار هوشبر تکنسی ... عزیزدلم همه ی شغل ها با ارزشن همه ی شغل ها واجبن ولی میدونی داریم پرستیژ رو مقایسه میکنیم مثل اینه بگیم رفتگر برای جامعه خیلی لازمه و اندازه کارخانه دار پرستیژ داره She is working on a bio…
sefidbarfi78 عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 2969 خودم کنکور دادم وتو جریان انتخاب رشته هستم رتبه فیزیو شیراز با پزشکی جهرم یکسان شده و فیزیو تا سال ... باشه😂😂
eybabaaaaa عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 6409 من اصلا از دندون پزشک ها خوشم نمیادپرستیژ ندارنفقط صرفا خوب پول در میارنفیزیو هم،هم رده پرستاری و ات ... من فزیورو بیشتر از اون دوتا رشته ها میپسندم مستقل تره
nicotin مدیر استارتر عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 229 داش من کارشونو زیر سوال نبردم😑دارم از نظر پرستیژ کاری میگم😂🤦🏼♀️ نه با اون خانم بودم که. از عبارت چای شیرین استفاده کرد دست از طلب ندارم تا کام من برآید🤜
sefidbarfi78 عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 2969 من فزیورو بیشتر از اون دوتا رشته ها میپسندم مستقل تره سلیقه ایهمن خودم پرستاری رو به بقیه رشته های پیرا ترجیح دادم ولی برای همسر اینده ام تنها شغلی که میپسندم پزشکیهجندین پیشنهاد ازدواج دندون و دارو داشتم رد کردم چون پزشکی رو فقط دوست دارم
naz_doktar_34 عضویت: 1402/08/28 تعداد پست: 2720 شما میتونی هرجور دوست داری فک کنی عزیزم من دلیل نداره خودمو ب شما ثابت کنم ان شاالله بری وارد بشی مت ... خودتم کادر درمانی؟
eybabaaaaa عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 6409 قطعا به فرد بستگی داره منم گفتم تو زندگیم پزشک نخاله زیاد دیدم ولی اکثر کسایی که دیدم خیلی با پرستیژ ... آره بستگی به خود شخص داره دیگه بعضیا عشق ب کارشون میدن
nicotin مدیر استارتر عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 229 شما میتونی هرجور دوست داری فک کنی عزیزم من دلیل نداره خودمو ب شما ثابت کنم ان شاالله بری وارد بشی مت ... عزیزم من خیلی وقته واردم دست از طلب ندارم تا کام من برآید🤜
eybabaaaaa عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 6409 سلیقه ایهمن خودم پرستاری رو به بقیه رشته های پیرا ترجیح دادم ولی برای همسر اینده ام تنها شغلی که میپ ... بله سلیقه ایه
eybabaaaaa عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 6409 عزیزم من خیلی وقته واردم خب پس جای خوبی هستی ک ندید تو بیمارستان چه باند بازیه
nicotin مدیر استارتر عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 229 خب پس جای خوبی هستی ک ندید تو بیمارستان چه باند بازیه ب هر حال من از درون و خود جمعیت پیراپزشک نمیخام نگاه کنم میخام دید بقیه افراد جامعه رو بدونم دست از طلب ندارم تا کام من برآید🤜