2777
2789
اتفاقا من کادر درمانم بی احترامی ب جامعه پزشکی نباشه ولی من خ پزشکارو با پرستیژ بالا نمیبینم باشون ز ...

حالا برعکس من کل خانواده ام پزشکن و حتی پارتنر خودمم پزشکه

کلا خانواده ی ما کلا سرشناسه و تا حالا بجز چندتا نخاله هرچی پزشک دیدم واقعا با پرستیژ بودن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم پرسنل بیمارستانی بود

تو پرسنل بیمارستان هر جایگاهی داشته باشی چ اتاق عمل 

چ هوشبر 

چ پرستار و ماما همشون ی جایگاه دارید و باید مدام تو دست و پای دکترا باشید و اکثرا هم باید چای شیرین دکترا باشی تا ب چشم بیای 

بنظرم پرستیژ توی رشته های علوم پزشکی فقط پزشکهمن خودم پرستارم ولی بنظرم پزشک ها از بقیه با پرستیژ تر ...

پرستاری اتفاقا پرستیژ خوبی داره. چند بار ب نگاهای بقیه توجه کن میفهمی

دست از طلب ندارم تا کام من برآید🤜
تو پرسنل بیمارستان هر جایگاهی داشته باشی چ اتاق عمل چ هوشبر چ پرستار و ماما همشون ی جایگاه دارید و ب ...

تویی که داری اینارو میگی قطعا دستت تو حوزه درمان نیست. همه تو بیمارستان ی تیمن اگ پرستار هوشبر تکنسین جراحی نباشن پزشک و کارای درمانش عملا فلجه 

دست از طلب ندارم تا کام من برآید🤜
حالا برعکس من کل خانواده ام پزشکن و حتی پارتنر خودمم پزشکهکلا خانواده ی ما کلا سرشناسه و تا حالا بجز ...

اتفاقا یه متخصص در نزدیکککک ترین فرد زندگیم و واقعا از نظر رفتاری داغون با اینکه خیلی دوسش دارم منم اطرافیان بنسبت پزشک داریم ولی اونجوری ک جامعه فکر میکنه نیست از نظر کاری واقعا ارزش معنوی کار بالا ولی از نظر رفتاری و پرستیژ واقعا ب وجود خود فرد بستگی داره 

تویی که داری اینارو میگی قطعا دستت تو حوزه درمان نیست. همه تو بیمارستان ی تیمن اگ پرستار هوشبر تکنسی ...

داش من کارشونو زیر سوال نبردم😑دارم از نظر پرستیژ کاری میگم😂🤦🏼‍♀️

تویی که داری اینارو میگی قطعا دستت تو حوزه درمان نیست. همه تو بیمارستان ی تیمن اگ پرستار هوشبر تکنسی ...

شما میتونی هرجور دوست داری فک کنی عزیزم من دلیل نداره خودمو ب شما ثابت کنم ان شاالله بری وارد بشی متوجه میشی😇