2777
2789
اتفاقا من کادر درمانم بی احترامی ب جامعه پزشکی نباشه ولی من خ پزشکارو با پرستیژ بالا نمیبینم باشون ز ...

حالا برعکس من کل خانواده ام پزشکن و حتی پارتنر خودمم پزشکه

کلا خانواده ی ما کلا سرشناسه و تا حالا بجز چندتا نخاله هرچی پزشک دیدم واقعا با پرستیژ بودن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورم پرسنل بیمارستانی بود

تو پرسنل بیمارستان هر جایگاهی داشته باشی چ اتاق عمل 

چ هوشبر 

چ پرستار و ماما همشون ی جایگاه دارید و باید مدام تو دست و پای دکترا باشید و اکثرا هم باید چای شیرین دکترا باشی تا ب چشم بیای 

بنظرم پرستیژ توی رشته های علوم پزشکی فقط پزشکهمن خودم پرستارم ولی بنظرم پزشک ها از بقیه با پرستیژ تر ...

پرستاری اتفاقا پرستیژ خوبی داره. چند بار ب نگاهای بقیه توجه کن میفهمی

دست از طلب ندارم تا کام من برآید🤜
تو پرسنل بیمارستان هر جایگاهی داشته باشی چ اتاق عمل چ هوشبر چ پرستار و ماما همشون ی جایگاه دارید و ب ...

تویی که داری اینارو میگی قطعا دستت تو حوزه درمان نیست. همه تو بیمارستان ی تیمن اگ پرستار هوشبر تکنسین جراحی نباشن پزشک و کارای درمانش عملا فلجه 

دست از طلب ندارم تا کام من برآید🤜
حالا برعکس من کل خانواده ام پزشکن و حتی پارتنر خودمم پزشکهکلا خانواده ی ما کلا سرشناسه و تا حالا بجز ...

اتفاقا یه متخصص در نزدیکککک ترین فرد زندگیم و واقعا از نظر رفتاری داغون با اینکه خیلی دوسش دارم منم اطرافیان بنسبت پزشک داریم ولی اونجوری ک جامعه فکر میکنه نیست از نظر کاری واقعا ارزش معنوی کار بالا ولی از نظر رفتاری و پرستیژ واقعا ب وجود خود فرد بستگی داره 

تویی که داری اینارو میگی قطعا دستت تو حوزه درمان نیست. همه تو بیمارستان ی تیمن اگ پرستار هوشبر تکنسی ...

داش من کارشونو زیر سوال نبردم😑دارم از نظر پرستیژ کاری میگم😂🤦🏼‍♀️

تویی که داری اینارو میگی قطعا دستت تو حوزه درمان نیست. همه تو بیمارستان ی تیمن اگ پرستار هوشبر تکنسی ...

شما میتونی هرجور دوست داری فک کنی عزیزم من دلیل نداره خودمو ب شما ثابت کنم ان شاالله بری وارد بشی متوجه میشی😇