2777
2789
اره ولی دیگ کسی ب ماما مراجعه نمیکنه چون خانما اغلب سزارین میشن و متخصصین زنان جای اونا رو گرفتن

مثلا همین مامایی من چنتا مطب  و مرکز مامایی و ورزش بارداری بزرگ دیدم ک چقدر سرشون شلوغه و چه پرستیژی دارن ولی خیلیاشونم بیکارن بستگی به طرف و عشق و علاقش ب کارش ددره 

مثلا همین مامایی من چنتا مطب و مرکز مامایی و ورزش بارداری بزرگ دیدم ک چقدر سرشون شلوغه و چه پرستیژی ...

شاید باورت نشه ولی تو علوم پزشکی اسم مامایی ها قابله اس🚶‍♀️اصلا پرستیژ نداره🚶‍♀️💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب هر حال من از درون و خود جمعیت پیراپزشک نمیخام نگاه کنم میخام دید بقیه افراد جامعه رو بدونم

قبلنا خیلیییئ با پرستیژ بود خیلی ولی الان ک فضای مجازی خیلی بیشتر شده اونقدر دیگه بالا نیست ولی بازم خوبه بنظرم

مثلا همین مامایی من چنتا مطب و مرکز مامایی و ورزش بارداری بزرگ دیدم ک چقدر سرشون شلوغه و چه پرستیژی ...

اگرم ارشد بخونن میتونن دانشگاه تدریس کنن،و حتی سوپر وایزر بخش زایشگاه بشن 

و در مقطع دکترا هیئت علمی 

شاید باورت نشه ولی تو علوم پزشکی اسم مامایی ها قابله اس🚶‍♀️اصلا پرستیژ نداره🚶‍♀️💔

عزیزم میگم ک من خودم کادر درمانم دیدم و میدونم ب هر رشته ای چی میگن ولی بازم بنظرم پرستیژ هرکس دست خودشه 

خود شخص مشخص میکنه چجوری باهاش برخورد بشه 

مامایی که ارشد خونده و مطب داره، یا دانشگاه تدریس میکنه ایا قابله اس 

کار ماما فقط کمک به زایمان نیست،

مامایی که ارشد خونده و مطب داره، یا دانشگاه تدریس میکنه ایا قابله اس کار ماما فقط کمک به زایمان نیست ...

در معنی قابله یعنی کسی که توانایی و قابلیت این کار داره که کسی ب این دنیا بیاره توی معنی چیز بدی نیس 

اگرم ارشد بخونن میتونن دانشگاه تدریس کنن،و حتی سوپر وایزر بخش زایشگاه بشن و در مقطع دکترا هیئت علمی

دکتری مامایی همه ی دانشگاها ندارن و خیلی متقاضی نداره

اون قبلا بود که میشد تدریس کنن الان اینقدر زیادن که فقط رتبه برتر ها میتونن حق التدریسی بیان

به هرحال توی علوم پزشکی رشته ی مامایی اصلا جایگاه خاصی نداره

من خودم کلی دوست ماما دارم چون دانشکدمون یه جا بود خودشونم از رشته اشون راضی نیستن

مامایی که ارشد خونده و مطب داره، یا دانشگاه تدریس میکنه ایا قابله اس کار ماما فقط کمک به زایمان نیست ...

به ماما ها حق مطب نمیدن مگر در شرایط خاص!هیت علمی جایگاهش متفاوته

اون دیگع هیت علمیه ماما نیست

قبلنا خیلیییئ با پرستیژ بود خیلی ولی الان ک فضای مجازی خیلی بیشتر شده اونقدر دیگه بالا نیست ولی بازم ...

اگه نبود هر ساله انقد داوطلب برای همین پیراها خودشونو پاره نمیکردن گلم

دست از طلب ندارم تا کام من برآید🤜
اگه نبود هر ساله انقد داوطلب برای همین پیراها خودشونو پاره نمیکردن گلم

عزیزم حالا شما چرا انقدر ناراحتی خوب اگر پرستیژ داره ک خداروشکر اگرم نداره ک خب هیچی 

من میگم خودم کادر درمانم اگر بگن با پرستیژه منم خوشحال میشم والا😂

من خودم کگر بچه هام علاقه داشته باشن میگم برن پزشکی و پیرا اگر از من نظر بخوان مخالفم برای ورود ب این رشته ها

میدونی خیلی سختی کارش بالا استرس مسیولیت بالا ولی حقوقش اونجوری بالا نیس 

[QUOTE=351592463]به ماما ها حق مطب نمیدن مگر در شرایط خاص!هیت علمی جایگاهش متفاوته اون دیگع هیت علمیه ماما نیست[/QUOT

گلم یه سوال 

بین هیوسین و اندانسترون و کترولاک و متوکلروپرامید و دگزا

همه اش میشه با هم ریخت تو سرم؟ خطر ناک نیست؟ کدومش بهتره تزریق بشه؟ 

عزیزم حالا شما چرا انقدر ناراحتی خوب اگر پرستیژ داره ک خداروشکر اگرم نداره ک خب هیچی من میگم خودم کا ...

ولی بازم من نظرم اینه 50 درصد  پرستیژ شخصیته 

دکتر بی پرستیژ دیدم، پرستار با پرستیژ بالا هم دیدم