2777
2789

خونه مامانمم نمیزاره کمکش کنم همش میگه برو بشین استراحت کن انگار خونه خودم استراحت نمیکنم 🤣🤣

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه مامانمم نمیزاره کمکش کنم همش میگه برو بشین استراحت کن انگار خونه خودم استراحت نمیکنم 🤣🤣

مادر زنده باشند🙏

جوانی ات در این مملکت چگونه گذشت؟ در تلاش مداوم برای به دست آوردن حقوق اولیه ام.

هیچی چرخیدن در نینی سایت بعد فیلم غریبه بعد چرخیدن در نینی سایت بعد فیلم طوبی بازم چرخیدن در نینی سایت تا خود صبح 😶

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

هیچی میخام یکم ویگ پاشم خونه تمیز کنم، و ی شام سبک اماده کنم بعدشم برم دوش بگیرم و کتاب بخونم و بخاب ...

به به👏👏

جوانی ات در این مملکت چگونه گذشت؟ در تلاش مداوم برای به دست آوردن حقوق اولیه ام.
مادر زنده باشند🙏

قربونت برم ممنون 

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

برنامه خاصی ندارم جز اینکه به مامان بزرگم گفتم برام خورش آلو درست کنه برم عین اسب بخورم

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 
برنامه خاصی ندارم جز اینکه به مامان بزرگم گفتم برام خورش آلو درست کنه برم عین اسب بخورم

چه مامان بزرگ خوبی تنش سلامت❤️