2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه هادستگاهیی هست که مثه ماشین ریش زن مردهاباشه بدون دردبزنه موهای صورتومخصوص خانم ها

اینجوری که هر روز باید یه چی دستت باشه شیو کنی

درد اپلیدی نمیتونی تحمل کنی؟

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

چی هست

۱۳ سال پیش از کوچه مروی تهران خریدم جای لوازم آرایش و سشوار و این چیزاست 

مارکش براون

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

ماشاءالله چه قدمتی😁😁میفرستتی عکسشو؟؟

من که ازش راضی ام خدا ازش راضی باشه😁ولی فکر نکنم دیگه اصلی اینا پیدا بشه اما در کل من هر موقع از کوچه مروی خرید کردم به شدت راضی بودم اگه تهرانی برو اونجا خرید کن

دو تا سری داره یکی سطحی میزنه مثل ژیلت که من تا حالا از اون سری استفاده نکردم

یکی هم مثل بند انداختن از ریشه

اینجوری که هر روز باید یه چی دستت باشه شیو کنیدرد اپلیدی نمیتونی تحمل کنی؟

چرامیتونم ولی خب مسلمااون دستگاه راحت تره 

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂