2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

من شکمم تا ی جاهایی ضخیمه بعدش کرکی میشه اصن گیجم کرده نمیدونم بزنم کرکیارو نزنم 🙄🙄🙄

من کل بدنم کرکه😂

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

من موهام بوره روی قسمت شکم موهای کرکی کم پشت دارم هیچوقت تا حالا شیو نکردم همسرمم دوست نداره شیو کنم

موهای من نازکن و رفتم گفتن اینارو نمیسه لیزر کرد 

پوستم سفیده و این موها مشکین‌‌ خیلی خودشونو نشون میدن‌

من کل بدنم کرکه😂

خوش ب حالت😪🔪

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

فک کنم همون اپیلاسیون جواب باشه

درد داره   

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

حتی تو صورت؟

برا من که خیلی صورتم کم مو و کرک ظریف و بور و خیلی کوتاهه اصلا معلوم نیست میزارم بمونه مگر اینکه عروسی یا عید نوروز باشه اصلاح کنم 

فقط ابرو و پشت لب اصلاح میکنم 

موهای صورت ها با هم فرق داره یکی میبینی موی کرکی ولی تیره تر داره خب باید بگیره 

تحمل میکنیم😂

🤣 نمیتونم

برا من که خیلی صورتم کم مو و کرک ظریف و بور و خیلی کوتاهه اصلا معلوم نیست میزارم بمونه مگر اینکه عرو ...

بله دقیقا برا منم اینجوریه اصلا اصلاح نمیکنم فقط سبیل جان و ابرو . و چند تا ریش زخیم دارم. میخواستم ببینم شما هم اینحوری هستید

بله دقیقا برا منم اینجوریه اصلا اصلاح نمیکنم فقط سبیل جان و ابرو . و چند تا ریش زخیم دارم. میخواستم ...

اره عزیزم کسی من خیلیا رو دیدم که موهای کرکی بور رو نمیگیرن فقط ابرو و پشت لب  اصلاح میکنن 

عین خارجیا اونا هم همینطور تو فیلمها دقت کنی میبینی 

البته میگم نظرم اینه برا  عروسیها حتما باید اصلاح کامل باشه چون پوست روشن‌تر و شفافتر هست و آرایش بهتر رو پوست میشینه و خب شادابتر میشه ولی روزمره نیازی نیست کرکی بور گرفته بشه