2777
2789
عنوان

عطر مردونه میخوام

299 بازدید | 20 پست

سلام پولش مهم نیست واسم

از این عطرا میخوام که تو خیابون رد میشی 

بوش کل خیابون رو بر داره معرفی کنید برام

اگه اسم پیچ یا کانالی رو که اصلی می‌فروشه

سراغ دارید هم بهم بگید ،ممنون میشم💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرید اونتوسبلو د شنلدیور ساواج212 مردانه

کدومش بهتره من گفتم خاهرم ی عطر خوب مردونه از گرجستان برام بیاره شما از کدومش استفاده کردی خط بو و ماندگاری کدوم بهتره

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
بی زحمت قیمت مناسب هم بگو اگر قیمتش را میدونی بگو

عزیزم میتونی بری عصاره بگیری هم ماندگاریش بهتره هم پخش بو
قیمتش هم مناسب تره تازه میتونی هرکدوم که دوس داشتی رو انتخاب کنی خودت

کدومش بهتره من گفتم خاهرم ی عطر خوب مردونه از گرجستان برام بیاره شما از کدومش استفاده کردی خط بو و م ...

ببین بنظرم سلیقه ایه
من همشو استفاده کردم
ولی یه عطر دیگه هم هست آکوا بولگاری خیلی خوش بوه
اگه برا خودته چرا زنونه نمیگیری؟
کرید اونتوس هم هست واقعا بوش محشره
بلو شنل و ساواج از نظر من یکم تنده بوشون
ولی کرید اونتوس متعادل تره
بازم میگم سلیقه ایه
من با بوی بلو شنل سردرد میشم بعضی وقتا
ولی بازم بوش جذابه
212 هم که خیلی خاصه

ببین بنظرم سلیقه ایهمن همشو استفاده کردمولی یه عطر دیگه هم هست آکوا بولگاری خیلی خوش بوه اگه برا خود ...

من تند دوست دارم اکثرا عطرهای مردونه رو میپسندم 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
ببین بنظرم سلیقه ایهمن همشو استفاده کردمولی یه عطر دیگه هم هست آکوا بولگاری خیلی خوش بوه اگه برا خود ...

ببین این چندتا کدوم بهتره بنظرت میخام خط بو و ماندگاری خوبی داشته باشه