2777
2789
عنوان

بچه ها برای ازدواج کدوم بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 74 پست
نمیدونمجناب نظر شما چیه؟

من میگم اگه دومی رو دوس دارین دومی بهتره. دوست داشتن تو زندگی مهم تره. اولیه قدش کوتاه تره. مطمئن باشین بعدن پشیمون میشین . شاید اولین کسی که به روتون بیاره . ازش زده میشین و شاید خجالت بکشین کنارش راه برین. به نظرم پولو میشه تو زندگی به دست آورد با قناعت . بعدش جالبه که اولیه چقد سادس که اومده اقرار کرده که رابطه جنسی داشته . من میگم دومیه . چون کار دولتی داره پایبندتره به زندگی و خونه و همسر ولی کار آزاد حزب باده . 

من میگم اگه دومی رو دوس دارین دومی بهتره. دوست داشتن تو زندگی مهم تره. اولیه قدش کوتاه تره. مطمئن با ...

بیان که نکرده من خودم فهمیدم

قد هم درسته خودم ۱۷۰م و قد همیشه برتم مخم بوده ولی تنقد دوراهی سختی گیر کردم ک قدو یادم رفته

از طرفی با قناعت بله ممکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا خیلی ممنونم‌فقط شما به خوبی توضیح دادین

قربونت عزیزم

من خواهر خودم ی خواستگار فوق پولدار داشت و تنها چیزی ک باعث مردد شدن خواهرم شده بود این بود ک قبلا با دختر عموش ی تایم خیلی کوتاه نامزد بود و گفته شده بود سر ارث و اینا بحث شده و.... کات کردن 

و من خواهرم گفت من نمیتونم با ابن قضیه کنا بیام حتی اگ هیچ حسی هم نداشته باشنا ولی بازم من حساس میشم و آرامش زندگیم رو از دست میدم ورد کرد 

و الان خداروشکر با فردی ازدواج کرده ک سطح مالی متوسط و ولی شخصیتی عالیه

به شدت هم از زندگیش راضیه 

دقیقـا از لحظـه ای که حـرف بقیـه واست مهـم نـیسـت زنـدگـیت شـروع میشـه...🌱 ️
آخه پسرا چرا اینجوری شدن. فازشون چیه؟؟؟ دنبال دخترای بلندتر از خودشونن. بابا خجالت بکشین. کمبود خودت ...

۱۸۳بلند نیس که دختر بلند دوس نداری

شما خودت قد بلند به حساب نمیای

فرهنگی دومی بالاتره و اره دوسش دارم

پس همون دومی، اگر بر خلاف احساساتت رفتار کنی بعد ها حسرت می خوری البته قبلش از این مطمئن شو که اشتباه نمی کنی.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.               پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

۱۸۳بلند نیس که دختر بلند دوس نداریشما خودت قد بلند به حساب نمیای

دیگه ۱۸۳ بلند نباشه ۱۷۰ بلنده؟؟؟ میانگین قد پسرای ایران ۱۷۰ ده. دختری که ۱۷۰ باشه با پسر بالای ۱۸۰ اوکی میشه . نه زیر ۱۷۰. 

شما مگه خودت چندی ؟؟؟؟

وقتی زندگی سختی رو با شرتیط مالی پایین تجربه کرده باشین اونموقع میفهمین مسئله شرتیز مالی چفدر مهمه

بله عزیزم شرایطه مالی مهمه خیلی هم مهمه 

ولی همه چیز نیست

و یسری چیزا به همون اندازه مهمه

دومی رو که میگین شرایطه پاییینی نداره خونه و ماشین با شغل و درامد و در کناره دوست داشتن

اصلا قابله قیاس با اولی نیس

دیگه ۱۸۳ بلند نباشه ۱۷۰ بلنده؟؟؟ میانگین قد پسرای ایران ۱۷۰ ده. دختری که ۱۷۰ باشه با پسر بالای ۱۸۰ ا ...

تو افغانستان که زندگی نمیکنی جناب ۱۸۳بلند باشه

میانگین قده مردا ۱۸۶

میانگین

نه معیاره قده بلند

تو افغانستان که زندگی نمیکنی جناب ۱۸۳بلند باشهمیانگین قده مردا ۱۸۶میانگیننه معیاره قده بلند

شما یا مث اینکه تو ایتالیا زندگی میکنی که میگی میانگین ۱۸۶ هس یا اصلا نمی دونی میانگین چی هست . 

یک نفرو این خانومو توجیح کنه حوصلم سر رفت . 

عزیزم چرا با زندگیت قمار میکنی 

فردا روزی باردار شدی و همونکارشو تکرار کرد اولی میخوای چکار کنی ؟ 

دومی به این خوبی خب زندگیتونو باهم میسازید 

به نظر من همه چیز پول نیستتت 

مرد قد کوتاه دلتم میزنه واقعا 

دومی چه قدر ازت بلند تره؟