2777
2789
عنوان

بچه ها برای ازدواج کدوم بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 74 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه با فرد خاصی نبودهطرف علنن فاحشه اورده بوده و اونم بارها

خب این اصلا شاید مریضی گرفته باشه

حداقل اگر هم خواستی انتخابش کنی قبلش از سلامت مطمئن شو

خدايا نسل سالم و صالح و خوشگل و بابركت و عاقبت به خير و محب اهل بيت قسمت همه بكن، الهى آمين
نه با فرد خاصی نبودهطرف علنن فاحشه اورده بوده و اونم بارها

جدا با این وضع که بهش علم داری 

بازم بهش فک میکنی؟

چقد دنیا کثیف شده که همچین موجودی رو به عنوانه همسر بهش حتی فک میکنین

همسر خیلی حرمت داره کسی که یه عمر قراره نزدیک ترین فرده زندگیت باشه

و از اون بدتر چقدر دوست داشتن مضحک و دم دستی شده که قراره با همچین فردی مقایسه بشه

دومی فقط درامد ماهی ۲۰ تومن دارهاولی درامدش واقن زیاده سه تا خونه ، باغ، مغازهخانوادم میگن همه ی پسر ...

سلام

دومی 

نظر من طرف سطح مالیش متوسط(ی خونه،ی ماشین) ولی از لحاظ شخصیتی سطح بالایی داشته باشه برا ازدواج عالیه 

شما میتونی با تلاش دونفره سطح مالی رو ارتقا بدین ولی نمیتونی ذات طرف رو تغییر بدین! 

خواهشا با این جمله ک گذشته طرف مهم نیست خودتونو گول نزنین یا اینک همه دیگ دوس دختر دارن و رابطه و...

اینو فردی میگ ک خودش قبلا اینکاره بوده و قاعدتا نباید با این قضیه مشکل داشته باشه

درضمن شما میری تحقیقات، نظرات درباره گذشته فرد هست نه آینده! 

و شخصیت از این گذشته ای ک گذر کرده ساخته شده! 

دقیقـا از لحظـه ای که حـرف بقیـه واست مهـم نـیسـت زنـدگـیت شـروع میشـه...🌱 ️

آخه پسرا چرا اینجوری شدن. فازشون چیه؟؟؟ دنبال دخترای بلندتر از خودشونن. بابا خجالت بکشین. کمبود خودتو میخای تو دختره جبران کنی. 

من خودم قدم بلنده. ۱۸۳. ولی دختر قد بلند دوس ندارم. 

جدا با این وضع که بهش علم داری بازم بهش فک میکنی؟چقد دنیا کثیف شده که همچین موجودی رو به عنوانه همسر ...

وقتی زندگی سختی رو با شرتیط مالی پایین تجربه کرده باشین اونموقع میفهمین مسئله شرتیز مالی چفدر مهمه

بچه ها خیلی سخته خیلی

به این فکر کن که قراره بابای بچه تو انتخاب کنی

بچه ات قراره ازش الگو بگیره زندگی یاد بگیره

بابای بچه فقط پول داشته باشه کافی نیست چیزای مهمتری هست

خدايا نسل سالم و صالح و خوشگل و بابركت و عاقبت به خير و محب اهل بيت قسمت همه بكن، الهى آمين
اره دقیقن.از طرفی میگم شاید بعد ازدوتج واقعا دیگ اونجوری نباشهنمیدونم

به نظرت تصمیم برای ی عمر زندگی رو میشه براساس شایدها گرفت؟!! 

به نظرم آرامش روحی ک با دومی خواهی داشت با اولی تجربه نمیکنی! 

حتی خطایی اگر از اولی سر نزنه این شاید و اگر ها و استرسی ک ته دلت داری و...  آرامش رو ازت میگیره و خیلی روی طرف حساس میشی

دقیقـا از لحظـه ای که حـرف بقیـه واست مهـم نـیسـت زنـدگـیت شـروع میشـه...🌱 ️
دومی فقط درامد ماهی ۲۰ تومن دارهاولی درامدش واقن زیاده سه تا خونه ، باغ، مغازهخانوادم میگن همه ی پسر ...

بعد میگیم جوونا همه چیرو تو پول میبینن خانواده هاهم عجیب غریب شدن!!!پول خیلی خیییییلی مهمه ولی واقعا همه چی نیست

بعد میگیم جوونا همه چیرو تو پول میبینن خانواده هاهم عجیب غریب شدن!!!پول خیلی خیییییلی مهمه ولی واقعا ...

بخدا از اول دومب رو میخواستم

انقد خانوادم گفتن حس کردم دارم خودمو بدبخت میکنم