2777
2789
عنوان

بچه ها برای ازدواج کدوم بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 74 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دقیقن.از طرفی میگم شاید بعد ازدوتج واقعا دیگ اونجوری نباشهنمیدونم

یه جایی خوندم آدم قبل ازدواج ببخشید همون گوه بعده ازدواجه

دو خط عربی قرار نیست ژن و روحیات طرفو کن فیکون کنه

من خودم یسری چارچوبا برام مهمه

رابطه قبل ازدواج رو نمیتونم قبول کنم

و قد هم برام مهمه 

هیچوقت به کسی که از خودم کوتاه تر باشه نمیتونم حسی داشته باشم حتی اگه پولدارترین ادم باشه

قطعا دومی

شاید بیچاره به اشتباه وارد یه رابطه جنسی شده 

اگه خواستی با مورد اول بیشتر اشنا شی با ارامش بهش بگو من گذشته ی طرفم برام زیاد مهم نیست ولی از شما یه سوال دارم رابطتتون با فلان کس ک خیلی عمیق بوده برای چی بهم خورده ؟ 

گذشته هرکی ب خودش مربوطه از نظر من

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه منظورم اینه به حقوق برابر زن و مرد معتقده و به حجاب اصلن گیر نیستمیگ درس بخون کار دوسداری کن و لی ...

خب مسئله همینه

اینایی که تز روشنفکری دارن روابط خودشون هم حد و حدودی نداره برا من اصلا قابل اعتماد نیستن

و حقیقت اینه این اداهای روشنفکری تا حالا همیشه به اسم زنها بوده به کام مردها

دومی بهتره

خدايا نسل سالم و صالح و خوشگل و بابركت و عاقبت به خير و محب اهل بيت قسمت همه بكن، الهى آمين

قطعاااا دومی

نمیتونم باکسی ک کوتاه ترازمنه حس بگیرم 

و اینکه رابطه شده اولینش با من نبوده نه هرگزززززز

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
خب مسئله همینهاینایی که تز روشنفکری دارن روابط خودشون هم حد و حدودی نداره برا من اصلا قابل اعتماد نی ...

من خودم همه میگن روشنفکرم ولی حدو حدود برام مهمه ولی دقیقن به کام مردا بوده همیشه

من بودم اولی رو انتخاب می کردم چون حتی اگر درآمدش رو فاکتور بگیریم خودت میگی از لحاظ اخلاقی و فرهنگی بالاتره، 

رابطه‌ی جنسی هم نمیگم برام مهم نیست ولی جزو معیار هام نیست که کسی رو پیدا کنم که صدرصد نداشته باشه.

البته اگر دومی رو خیلی دوسش داری داستان فرق می کنه ولی درکل منطقی بخوایم تصمیم بگیریم به نظرم اولی.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.               پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️