2777
2789
نه پیشنهاد نمیده ،توام پا پیش نذار تاثیر معکوس داره، با یه فامیل دور تا سه سال آینده ازدواج میکنی ،م ...

ممنونم فقط این اقایی که شما میگین کی پیشنهاد میده ؟ همدیگرو میشناسیم الان ؟ میشه از شغلش یا مشخصاتش بگین ؟

داداشی برای رفتنت خیلی زود بود 🥲 خیلییی دلم برات تنگ شده کاش میشد دوباره ببینمت دوباره باهات حرف بزنم دوباره بغلت کنم ای کاش هیچ وقت توی اون ماشین لعنتی نبودی ای کاااش 🖤😭 میشه برای شادی روح داداشم یه صلوات بفرستی ؟ممنونم 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه قصد ازدواج داره و اومده خاستگاری اخلاقاتونو چک کنید،اگه دوستی دارید بهتره کات شه حس خوبی ندارم

دوستی ندارم باهاش ولی قصد ازدواج داره،کلا اخلاقاش ی طوریه ولی چکار کنم دوسش دارم😭😭

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
اگه قصد ازدواج داره و اومده خاستگاری اخلاقاتونو چک کنید،اگه دوستی دارید بهتره کات شه حس خوبی ندارم

دوباره بهم برمیگردیم

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین

میرسم بهش؟

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی.