2777
2789
عنوان

ی سوال درمورد کرم پودر اکتی پور

3054 بازدید | 26 پست

من مشکل پوستی دارم و یک قسمت از پوست گونه م قرمز و خشک و جوشداره

دکتر بهم گفت از کرم پودر اکتی پور استفاده کن ولی من به کرمی نیاز دارم که پوشانندگی داشته باشه و قسمت قرمز پوستمو بپوشونه

الان گاش استفاده میکنم که پوشانندگیش عالیه ولی چرب و سنگینه،لاکورت گرفتم که گیاهیه ولی اصلا پوشانندگی نداره

حالا میخواستم ببینم پوشانندگی اکتیپور چطوره؟

🌷

اکتی پور ک کلا پوست رو خشک میکنه بدتر میشه سوزش و قرمزی پوستتون 

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشم میاد حرف دکترو قبول نمیکنی میای از ما میپرسی😂👍لایک داری

باور کن خیلی از دکترا اصلا بار علمی ندارن و به تمام حرفایی که میرنن نباید اعتنا کرد

من یکسال آنتی بیوتیک با تجویز یکی از مثلا بهترین دکترای پوست اهواز(دکتر یعقوبی)خوردم آخرش که دیدم جواب نمیده خودم شروع به تحقیق کردم و فهمیدم مشکل چیز دیگست

بنظرت به حرف همچین دکتری باید اعتماد کرد؟

🌷
ببین عزیزم کانسیلر سبز بگیر فیدش کن رو قرمزی بعد کرم پودرتو بزن روش اونم با پد اکتی پور برای پوست ...

خب کانسیلر مشکلی ایجاد نمیکنه

پوست اون قسمت صورتم خیلی حساس شده و سنگینی کرم پودر اذیت میکنه

ی چیز سبک میخوام که کاور بالا داشته باشه و برای پوست آسیب دیده مناسب باشه

🌷
اصلا کاور نمیکنه  فقط به درد پوستای چرب و پر جوش میخوره

مرسی عزیزم

خوب شد پرسیدم وگرنه باید دوباره هزینه الکی میکردم

این لاکورتو ۷۰تومن خریدم اصلنم راضی نبودم و کنار گذاشتمش😣

🌷
باور کن خیلی از دکترا اصلا بار علمی ندارن و به تمام حرفایی که میرنن نباید اعتنا کرد من یکسال آنتی ب ...

نه واقعا...باید از ادمایی که تجربه استفاده دارن بپرسی😘 گلم برو قسمت قرمز و جوشدار صورتتو لیزر کن فکر نمیکنم هزینش از دکتر و کرم خریدن بیشتر شه...نهایتا جلسه ای 200 تومن باید باسه

چادرم تیره اما فکرم روشن                            معلم زبان سایت 
خب کانسیلر مشکلی ایجاد نمیکنه پوست اون قسمت صورتم خیلی حساس شده و سنگینی کرم پودر اذیت میکنه ی چیز ...

پوستت بی اب شده باید یه ابرسان خیلی خوب بزنی و در کنارش ضدقرمزی هم استفاده کنی