و شما به خواسته چندین سالتون که رفتن به اروپا و زندگی در اونجاس رسیدین.
بسلامتی،بدون دردسر و با کمترین هزینه با همسرتون میرید.
بعد از مدتی حسهای مختلف سراغتون میاد، مثل غربت ؛تنهایی ، بلاتکلیفی و...
آیا برمیگردید ؟ به ایران ؟
ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃🏃.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زنانی که کتاب میخوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه میتواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند! (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)
معلومه که بر نمیگردم... اینهنه تلاش کردم که برم حالا باز بخاطر چنتا حس مسخره برگردم...همرا😏😏
بسلامتی روزیکه تو کلاسمون غائب شم،بپرسن کجاس؟ بگن دیشب به عشقش رسید💏💏💏 فقط یادت نره☝ شدی عشق کسیکه از همه عااااشقتره 😍 اینو یادت نره،عشقم*A* فقط با من بخند😁😁 دیگع چشماتو رو دور و بری هاتم ببند😏 اره با من بخند😁😁
نه برنمیگردم اما تند تند میام سر میزنم به خانواده،کاش بشه اونام بیان 😂
اگه میشد که عالی بود.ولی پروسه اقامت و... چندسال طول میکشه
ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃🏃.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد