و شما به خواسته چندین سالتون که رفتن به اروپا و زندگی در اونجاس رسیدین.
بسلامتی،بدون دردسر و با کمترین هزینه با همسرتون میرید.
بعد از مدتی حسهای مختلف سراغتون میاد، مثل غربت ؛تنهایی ، بلاتکلیفی و...
آیا برمیگردید ؟ به ایران ؟
ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃🏃.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃🏃.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
ببین عزیزم باید در شرایط شما باشم که بتونم نظر بدم کسایی که اینجور میگن توی شرایط شما توی مملکت غربت و دور از خانواده قرار نگرفتن یه چیزی تو هوا میگن من خودم به شخصه با وجود اینکه دل خوشی از ایران و شرایط حال و حاصرش ندارم ولی حتی اگه اونجا برام بهشت باشه نمیتونم تحملش کنم واقعا زندگی توی جایی که وطن خودت نیست و همزبونت نیستن خیلی سخته اما شما باید این فکرا رو قبل رفتنت میکزدی تنها کاری که میتونی بکنی صبر کردنه تا شرایط و مکان برات کمی جا بیفته من به شخصه فقط واسه سفر دوست دارم برم خارج از ایران چون میدونم تحملش برام سخته
خیلیا هنوزم توی اطرافیان، دوست و آشنا آرزوشون بود جای من میبودن و میرفتن.اونام تعجب کردن برگشتیم.