2777
2789
عنوان

شما بودید چیکار میکردید؟🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 58 پست

من توی دوراهی سختی قرار گرفتم و برگشتم.

اما حالا بعضی وقتا حسم میگه اشتباه کردم😶😶

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم الان از مشهد اومدم تهران زندگي ميكنم ٣ماهه 

امروز خيليييي دلم گرفتش 

ولي همسرم اينجاست 

خانوادم اونجا 

ديگه انتخاب كردم كاري نميشه كرد 

بع عنوان مسافرت برو ايران اگه دلت گرفت

برگشتی ایران؟

آره .۴ ماهه برگشتم

نتونستم

دلتنگی و....

همسرم بعضی وقتا سرزنشم میکنه

میگه انقدر گریه کردی اومدیم حالا چیکار کنیم😥

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
آره .۴ ماهه برگشتم نتونستم دلتنگی و.... همسرم بعضی وقتا سرزنشم میکنه میگه انقدر گریه کردی اومدیم ...

آخی خب غریبی هم سخته مردا درک ندارن منم مشهدی ام اومدم کرج زندگی میکنم دارم دق میکنم اونورک جای خود داره😞

ببین عزیزم باید در شرایط شما باشم که بتونم نظر بدم کسایی که اینجور میگن توی شرایط شما توی مملکت غربت و دور از خانواده قرار نگرفتن یه چیزی تو هوا میگن من خودم به شخصه با وجود اینکه دل خوشی از ایران و شرایط حال و حاصرش ندارم ولی حتی اگه اونجا برام بهشت باشه نمیتونم تحملش کنم واقعا زندگی توی جایی که وطن خودت نیست و همزبونت نیستن خیلی سخته اما شما باید این فکرا رو قبل رفتنت میکزدی تنها کاری که میتونی بکنی صبر کردنه تا شرایط و مکان برات کمی جا بیفته من به شخصه فقط واسه سفر دوست دارم برم خارج از ایران چون میدونم تحملش برام سخته

آخی خب غریبی هم سخته مردا درک ندارن منم مشهدی ام اومدم کرج زندگی میکنم دارم دق میکنم اونورک جای خود ...

پس چرامن دلم تنگ نميشه 😀😀😂

دلم برايه كودکی ام تنگ شده نه استرسی بود نه نگرانی نه غصه ای نه دلواپسی دردنيا.

خیلیا هنوزم توی اطرافیان، دوست و آشنا آرزوشون بود جای من میبودن و میرفتن.اونام تعجب کردن برگشتیم.