2777
2789
عنوان

دختر عمم زن دوم شده😊

| مشاهده متن کامل بحث + 4584 بازدید | 134 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و به همین راحتی حاضری زندگی که مثلا هشت سال ساختی تقدیم یک زن دیگه بکنی ؟ببین من میکم آقا اصلا تو عا ...

باور کن من حوصله جنگیدن برا چیزی که از دست دادم و ندارم، وقتی از دستم بره دیگه نمیشینم حسرتشو بخورم و براش ناراحت باشم، میگم فدای سرم و یه زندگی دیگه برا خودم میسازم شاید یه زندگی بهتر در انتظارم بود شاید تقدیر و قسمتم این بوده من کسای و دیدم که بعد 40سال زندگی جداشدن

قند روزهای تلخ من معلوم نیست توی چایی کی حل شده. نیست که نیست.

درسته ولی طلاق هم همچین راحت نیست ک انقدر راحت نسخه میپیچیش فکر میکنی بعد اینکه اومد بهت گفت من یکی ...

دوست صمیمی من تو اوج جوونی و زیبایی با مردی بسیار پولدار ازدواج مرد خدایی این آقا قبل از اومدن دوست منم به شدت پولدار بود حدود ۱۸ سال با هم زندگی کردن این آقا به چند تا خیریه کمک میکرد مثلا بعد تو یکی از جاها که برای کمک رفته بودن بک دختر ۲۶ ساله مطلقه فقیر اما دریده و  زرنگ میچسبه به این آقا و خلاصه کاری میکنه شوهر دوستم باهاش میریزه رو هم 

خوب دوست من تو حدود پنجاه سالگی چیکار بکنه 

یک خونه لوکس و بسیار زیبا تو منطقه شمال تهران ساخته بودن هر کاشی رو دوستم با سلیقه خودش خریده بود بعد این خونه رو که خودش ساخته بود دو‌دستی تقدیم یک دختر پاپتی افریته میکرد ؟که در نهایت هم مجبور به اینکار شد البته

همچین چیزی نیس جدیدا اینو گفتن ک زنها دهنشونو ببندن شما چ زود باوری

همچون چیزی همیشه بوده و حالا هم هست قبلا اگر مرد بدون اجازه زن اول زن میگرفت ده هزار تومان جریمه میشد الان شاید شده باشه پانزده ههزار تومان !

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

و به همین راحتی حاضری زندگی که مثلا هشت سال ساختی تقدیم یک زن دیگه بکنی ؟ببین من میکم آقا اصلا تو عا ...

دلی ک باهات نباشه، باهات خوشحال نباشه، بهت اهمیت نده، میتونی اینارو تحمل کنی؟ معلومه که هیچکی نمیتونه تحمل کنه ولی به زور هم نمیشه کسی وادار به زندگی کرد و زنجیرش کرد

قند روزهای تلخ من معلوم نیست توی چایی کی حل شده. نیست که نیست.

چقد دردناک🥺

البته الان دوستم از شرایطش خیلی راضیه چون قبلش هم کمی مشکلات با این آقا خورده بود بعد هم این آقا اونزمانیکه خیلی عاشق ایشون بود یک خونه تو مهریه اش داده بود یک خونه هم با سکه های مهریه خودش خرید ماشین خوبی هم دلشت هر دوتا خونه رو داد اجاره رفت پیش مادرش 

به قول خودش از مریض داری راحت شدم الان برای خودم میگردم البته قطعا دلش خونه شاید برای اروم کردن خودش این حرف‌ها رو میزنه 

به هر حال هیچی جای خونه آرزوهای خودتو نمیکیره 

دوست صمیمی من تو اوج جوونی و زیبایی با مردی بسیار پولدار ازدواج مرد خدایی این آقا قبل از اومدن دوست ...

خب خونه رو نگه میداشت، شوهر رو مینداخت دور

چرا باید این دو تا به هم متصل باشن؟؟؟

چرا زنی که نزدیک پنجاه سالشه و یه عمر با یه مرد زندگی کرده هیچی از اون زندگی مال خودش نیست؟؟؟ 

بعد وقتی میگیم خونه باید به نام زن باشه یه سری از خانمای نی نی سایتی میگن نه

اینه نتیجه اش، که تو خونه ای که خودت ساختی باید مهمون باشی. و هر مهمونی یه روزی باید بره دیگه 

عزیزم من نمیتونم که باهاش دعوا کنم رابطه صمیمی نداریم خونمم میخواست بیاد که شوهرم براش ژل لب بزنه وگ ...

نگفتی همچون آدم هوسبازی هوس شوهرتو بکنه !

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .