2777
2789
عنوان

دختر عمم زن دوم شده😊

4584 بازدید | 134 پست

بچه ها متاهل بود

همزمان با شوهرش با یه مرد زن دار که دو تا دختر و یه پسر داره دوست شد

یارو کارمنده 

یه شب سه چهار نصف شب در حالیکه تصادف کرده بود با همین مرده به شوهرش زنگ زده بود بیا دنبالم ماشینم خراب شده

شوهرشم گفته بود همونی تا دو شب پیشت بوده بگو ماشینتو درست کنه

بعدشم زنه خودش درخواست طلاق داد 

بچه هم داشت اما نخواستش و گفت من میخوام زندگی کنم نه بچه داری

الان چند ماه بعد طلاقشه فهمیدم با اون مرد زن دار که دوست پسرش بود و سه تا بچه داشت ازدواج کرده

خانواده دختر عمم کامل ازش حمایت کردن😑

براش عروسیم گرفتن 

باورتون میشه دختر عمم خونه داره ،ماشین داره ، دکترای میکروبیولوژی داره استاد دانشگاهه 

مرده هم الان خونش زندگی می‌کنه

ماه عسلم رفتن مشهد زیارت بخاطر دل پاکشون😊😊

بنظرتون کی تاوان میدن

فحش آزاده بگید دلم خنک شه دلم واسه زن اون مرده که بخاطر بچه هاش نتونسته جداشه میسوزه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدون اجازه زن اول چطور زن دوم گرفته؟ مگه نباید امضا کنه زن اول؟

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

خیلی دیگه اغراق امیز بود 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

هر چقدم مدرک و پول داشته ته اش زن خرااابی بوده که اینقد حقیر بوده رفته رو سر زندگی یکی دیگه خراب شده

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  

شاید با اون زن نمیتونه زندگی کنه، شاید مشکل دارن، و هزاران شاید دیگه.......  همین که اون زن و طلاق نداده نامردی نکرده خیلی ها هستن زنشون و بیرون میکنن و هزارتا دعوا و دردسر دیگه، از کار اونا حمایت نمیکنم ولی یه طرفه هم نمیشه قضاوت کرد

قند روزهای تلخ من معلوم نیست توی چایی کی حل شده. نیست که نیست.